ΤΕΝΙΣ

Φέντερερ: Δικό του ξανά το RF

Roger Federer in action during the exhibition tennis match against Rafael Nadal held at the Cape Town Stadium in Cape Town, South Africa, Friday Feb. 7, 2020. (AP Photo/Halden Krog)
Roger Federer in action during the exhibition tennis match against Rafael Nadal held at the Cape Town Stadium in Cape Town, South Africa, Friday Feb. 7, 2020. (AP Photo/Halden Krog) AP PHOTO/HALDEN KROG

Το διασημότερο logo στην ιστορία του τένις που δεν είναι άλλο από τα αρχικά του Ρότζερ Φέντερερ, μετά από μια διετία όπου τυπικά ανήκε στην Nike, επιστρέφουν στην κατοχή του "Βασιλιά"!

Η ιστορία αυτή, που συμπεριλαμβάνει και μια "ήπια" δικαστική διαμάχη, τραβάει περίπου δύο χρόνια τώρα όταν ο 38χρονος Ελβετός μεταπήδησε στην εταιρεία Uniqlo μετά από μια "ισόβια" συνεργασία με τη Nike.

Ωστόσο, το logo RF παρέμεινε τότε στην κατοχή και στην εκμετάλλευση της Nike με τον "Μαέστρο" να εκφράζει εξαρχής αισιοδοξία ότι σύντομα θα γίνει ξανά δικό του.

Τελικά, περίπου δύο χρόνια μετά, μπορεί να χρησιμοποιεί και πάλι τα...αρχικά του για εμπορικούς λόγους με το διάσημο logo να έχει κάνει ήδη την επανεμφάνισή του στο επίσημο site του Φέντερερ.

Αναμένεται να το δούμε φυσικά και στον ρουχισμό του με τα προϊόντα της Uniqlo σύντομα!

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ