ΤΕΝΙΣ

Έχασε τον τίτλο ο Παγδατής

Marcos Baghdatis of Cyprus serves against Janko Tipsarevic of Serbia during their men's singles final at the ATP Malaysia Open tennis tournament in Kuala Lumpur on October 2, 2011.    AFP PHOTO / Saeed KHAN (Photo credit should read SAEED KHAN/AFP/Getty Images)
Marcos Baghdatis of Cyprus serves against Janko Tipsarevic of Serbia during their men's singles final at the ATP Malaysia Open tennis tournament in Kuala Lumpur on October 2, 2011. AFP PHOTO / Saeed KHAN (Photo credit should read SAEED KHAN/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Σέρβος Γιάνκο Τιπσάρεβιτς νίκησε τον Μάρκο Παγδατή στον τελικό της Κουάλα Λουμπούρ και διατήρησε τις ελπίδες του για πρόκριση στο Λονδίνο.

Ο Μάρκος Παγδατής δεν κατάφερε να γράψει το όνομα του στη λίστα των φετινών νικητών στην ATP Tour. Ωστόσο η εκπληκτική πορεία μεχρι τον τελικό της Κουάλα Λουμπούρ ανέβασε τη ψυχολογία του και βελτίωσε τη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη (σ.σ. βρισκόταν στο Νο60).

Ο Κύπριος ηττήθηκε 6-4, 7-5 από τον Γιάνκο Τιπσάρεβιτς στον τελικό του τουρνουά. Δεν κατάφερε να πάρει τον πέμπτο τίτλο στην καριέρα του.

Αντίθετα ο Σέρβος παίκτης με μεγάλες επιτυχίες στο διπλό, πήρε τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του και ελπίζει ότι θα προλάβει να προκριθεί για να αγωνιστεί στους τελικούς της ATP στο Λονδίνο.

Αυτό το τουρνουά αποτέλεσε ιδανική προετοιμασία ενόψει του τουρνουά που ακολουθεί στο Τόκιο. Ο Παγδατής θα παίξει στον 1ο γύρο με αντίπαλο τον Άντι Μάρεϊ.

Εύκολα ο Μάρεϊ

Στην Ταϋλάνδη ο επόμενος αντίπαλος του Παγδατή κατέκτησε με περίπατο τον 19ο τίτλο στην καριέρα του. Στον τελικό νίκησε 6-2, 6-0 τον Αμερικάνο Ντόναλντ Γιανγκ που ξεχώρισε φέτος στο US Open.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ