ΤΕΝΙΣ

"Έσπασε" το πρωτόκολλο και αποσύρθηκε η Κόλινς

Danielle Collins, of the United States, reacts to winning the first set against Caroline Wozniacki, of Denmark, during the second round of the U.S. Open tennis tournament Thursday, Aug. 29, 2019, in New York. (AP Photo/Adam Hunger)
Danielle Collins, of the United States, reacts to winning the first set against Caroline Wozniacki, of Denmark, during the second round of the U.S. Open tennis tournament Thursday, Aug. 29, 2019, in New York. (AP Photo/Adam Hunger) AP PHOTO/ADAM HUNGER

Η Ντανιέλ Κόλινς "έσπασε" το υγειονομικό πρωτόκολλο του τουρνουά επίδειξης World Team Tennis στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ και οι διοργανωτές την απέσυραν από τον θεσμό.

Μπορεί πριν μερικές εβδομάδες η Αμερικανίδα τενίστρια, Νο51 αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, να έκανε δριμύτατη κριτική στον Νόβακ Τζόκοβιτς για το Adria Tour, όμως την Τρίτη βάλθηκε να επιβεβαιώσει την παροιμία: " Απ' έξω από τον χορό, πολλά τραγούδια ξέρει". Η Κόλινς "έσπασε" το πρωτόκολλο του Covid-19 στην Βιρτζίνια, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το World Team Tennis Event και οι άνθρωποι της διοργάνωσης χωρίς δεύτερη σκέψη την… έδιωξαν από το τουρνουά.

Πιο συγκεκριμένα, η 26χρονη αν και δεν επιτρέπεται για τους αθλητές που λαμβάνουν μέρος στο τουρνουά, αποχώρησε για… βόλτα από το Greenbrier Resort όπου διέμενε και όταν οι διοργανωτές το έμαθαν, δεν είχαν δεύτερη επιλογή.

Ο Διευθυντής, Κάρλος Σίλβα, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία “άδειασε” την Κόλινς για την κίνησή της, ενώ τόνισε πως δεν θα ανεχτεί δεύτερο παρόμοιο περιστατικό στο σύντομο μέλλον.

Για την ιστορία, η ημιφιναλίστ του Αυστραλιανού Όπεν 2019, είχε αναφερθεί στον Νόβακ Τζόκοβιτς στα μέσα του Ιουνίου και είχε τονίσει πως η συμπεριφορά του ήταν… αντιεπαγγελματική. Μιλώντας φυσικά, για το Adria Tour.

Μάλλον οι δηλώσεις της δεν θα ξεχαστούν γρήγορα μετά το πρόσφατο συμβάν.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Adam Hunger

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ