ΤΕΝΙΣ

Australian Open: Τσιτσιπάς και Σάκκαρη έμαθαν τους πρώτους αντιπάλους τους

Stefanos Tsitsipass and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Serena Williams and Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens)
Stefanos Tsitsipass and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Serena Williams and Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens) AP

Ο Ιταλός, Ματέο Μπερετίνι, θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο Open της Αυστραλίας. Η Γελένα Οσταπένκο θα βρεθεί στον δρόμο της Μαρίας Σάκκαρη.

Ο Ιταλός, Ματέο Μπερετίνι, θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο Australian Open, που θα διεξαχθεί από τις 14 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου στη Μελβούρνη.

Ο 22χρονος αντίπαλος του Τσιτσιπά, γεννήθηκε στν Ρώμη κι έγινε επαγγελματία το 2015, έχει ύψος 1.96μ και βάρος 90 κιλά. Ο Μπερετίνι βρίσκεται στο Νο 52 της παγκόσμιας κατάταξης και στο Νο 128 του διπλού, ενώ τα μέχρι τώρα έσοδα του φθάνουν στις 903.188 δολάρια.

ΜΕ ΟΣΤΑΠΕΝΚΟ Η ΣΑΚΚΑΡΗ

Η Γελένα Οσταπένκο θα βρεθεί στον δρόμο της Μαρίας Σάκκαρη. Η 21χρονη πρωταθλήτρια από την Λετονία, βρίσκεται στο Νο 22 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει ύψος 1.78μ και βάρος 68 κιλά. Είναι επαγγελματίας από το 2012 και τα έσοδα της έχουν ξεπεράσει τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Τόσο το 2017, όσο και το 2018, η Οσταπένκο έφθασε μέχρι τον Γ' γύρο στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς, αλλά φέτος ελπίζουμε η πορεία της να ανακοπεί στον πρώτο γύρο και να προκριθεί η Ελληνίδα τενίστρια στον δεύτερο γύρο του τουρνουά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ