ΤΕΝΙΣ

Απίστευτο: Ο διαιτητής παρακαλάει τον Κύργιο να παίξει... κανονικά! (VIDEO)

Nick Kyrgios of Australia talks to the umpire during his men's singles championship match against Rafael Nadal of Spain in the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, Sunday, Oct. 8, 2017. (AP Photo/Mark Schiefelbein)
Κύργιος (AP Photo/Mark Schiefelbein) AP

Ο Νικ Κύργιος εξωτερίκευσε τον εκνευρισμό του με απάθεια στην αρχή του δεύτερου σετ απέναντι στον Πιερ Ιγκ Ερμπέ, κάτι που έκανε τον διαιτητή να τον... παρακαλάει να επιστρέψει στην κανονικότητα. Τελικά κέρδισε με 3-1 σετ! (VIDEO).

Εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα από τον Νικ Κύργιο, έρχεται το παιχνίδι με τον Πιερ Ιγκ Ερμπέ για τον β' γύρο του US Open να τα... γκρεμίσει όλα. Για μια ακόμη φορά, ο ομογενής τενίστας έκανε τα δικά του, με αποτέλεσμα να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής εν ώρα δράσης.

Αφού έχασε το πρώτο σετ (6-4), παρουσιάστηκε αρκετά εκνευρισμένος και ξενερωμένος στη συνέχεια, με την εικόνα του στα τρία πρώτα γκέιμ του δεύτερου σετ να μην είναι η δέουσα -για το επίπεδο που βρίσκεται. Το 3-0 με το οποίο προηγήθηκε αρχικά, ο αντίπαλός του ήταν η απόδειξη των παραπάνω.

Η γλώσσα του σώματός του πρόδιδε έναν αθλητή που δεν είχε ιδιαίτερη όρεξη να παλέψει, κάτι που έκανε τον διαιτητή της αναμέτρησης να αναλάβει δράση. Ο Μοχάμεντ Λαγιάνι κατέβηκε από την καρέκλα του, πλησίασε στον πάγκο του Νικ Κύργιου και τον... παρακάλεσε να παίξει κανονικά.

" Θέλω να σε βοηθήσω", ακούστηκε να λέει στον Νικ Κύργιο, ο οποίος επέστρεψε άλλος άνθρωπος. Σε τέτοιο βαθμό, που έκανε την ολική ανατροπή, κερδίζοντας αρχικά το δεύτερο σετ στο τάι μπρέικ, αλλά και τα δύο επόμενα με σχετική άνεση (6-3 και 6-0).

AP Photo/Mark Schiefelbein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ