ΤΕΝΙΣ

Άντι Μάρεϊ: Το συγκινητικό μήνυμα του Ντελ Πότρο στον Βρετανό

Juan Martin del Potro, of Argentina, left, and Andy Murray, of England, pose at the net prior to their gold medal match at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, Aug. 14, 2016. (AP Photo/Charles Krupa)
Juan Martin del Potro, of Argentina, left, and Andy Murray, of England, pose at the net prior to their gold medal match at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, Aug. 14, 2016. (AP Photo/Charles Krupa) AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Ο Χουάν Μάρτιν ντελ Πότρο με ανάρτηση του στο twitter ζήτησε από τον Άντι Μάρεϊ να μην εγκαταλείψει τη μάχη και να συνεχίσει να παλεύει με τους πόνους.

Αν υπάρχει ένας τενίστας στο τουρ που μπορεί να καταλάβει καλύτερα από τον καθένα τον Άντι Μάρεϊ αυτός είναι δίχως αμφιβολία ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο. Ο Αργεντινός τενίστας έχει περάσει τα πάνδεινα από τραυματισμούς και έχει καταφέρει να γυρίσει δυνατός.

Το 2010 και το 2014 αναγκάστηκε δύο φορές να χάσει ολόκληρη σχεδόν τη σεζόν εξαιτίας επέμβασης στον καρπό του αριστερού χεριού.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που τον είδαμε να υποφέρει ακόμα και εντός των κορτ, όμως κατάφερε και επέστρεψε. Τώρα βρίσκεται στο Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης, ενώ πέρσι στα τρία από τα τέσσερα Grand Slam κατάφερε να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα προημιτελικά με αποκορύφωμα την παρουσία του στον τελικό του US Open όπου έχασε από τον Ραφαέλ Ναδάλ.

Λίγα λεπτά μετά τη συνέντευξη Τύπου στην οποία ο Άντι Μάρεϊ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να εγκαταλείψει τα κορτ ο 30χρονος Αργεντινός χρησιμοποιώντας το twitter έστειλε το μήνυμα του στον Άντι Μάρεϊ: "Άντι, μόλις είδα τη συνέντευξη σου. Σε παρακαλώ μην σταματήσεις να προσπαθείς. Συνέχισε να παλεύεις. Μπορώ να φανταστώ τον πόνο και τη λύπη σου. Ελπίζω να μπορείς να το ξεπεράσεις. Σου αξίζει να τελειώσεις την καριέρα σου όποτε εσύ το επιθυμείς, όποτε κι αν συμβεί αυτό. Σε αγαπάμε Άντι Μάρεϊ και θέλουμε να σε βλέπουμε χαρούμενο και να είσαι καλά"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ