ΤΕΝΙΣ

Αναβλήθηκε το μεγάλο τουρνουά στο Τόκιο

Japan's Naomi Osaka poses with trophy after defeating Petra Kvitova of the Czech Republic in the women's singles final at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 26, 2019. (AP Photo/Aaron Favila)
Japan's Naomi Osaka poses with trophy after defeating Petra Kvitova of the Czech Republic in the women's singles final at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 26, 2019. (AP Photo/Aaron Favila) AP PHOTO/AARON FAVILA

Οι διοργανωτές του τουρνουά της Ιαπωνίας, Pacific Open, που ήταν να διεξαχθεί από τις 2 έως τις 7 Νοεμβρίου στο Τόκιο ακυρώθηκε και αυτό.

Ένα ακόμη μεγάλο πλήγμα για το WTA Tour. Μετά την ολοκληρωτική ακύρωση των τουρνουά στην Κίνα, ήρθε και η αναβολή του σπουδαίου τουρνουά Pan Pacific Open που φέτος θα διεξαγόταν στο Τόκιο της Ιαπωνίας, το διάστημα 2 με 7 Νοεμβρίου.

Oι διοργανωτές του Γιαπωνέζικου Premier τουρνουά, ανακοίνωσαν την αναβολή της φετινής διοργάνωσης, λόγω της αβέβαιης κατάστασης με την πανδημία του Covid-19.

"Η επιτροπή έκανε ότι ήταν δυνατόν για να πραγματοποιηθεί το τουρνουά, έστω και χωρίς θεατές και με αυστηρά μέτρα προκειμένου να είναι ασφαλείς όλοι όσοι εμπλέκονται στη διοργάνωση. Ωστόσο, η εκτελεστική επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ακύρωση του τουρνουά ήταν η καλύτερη απόφαση προς το συμφέρον της δημόσιας υγείας" ανέφερε η ανακοίνωση των διοργανωτών.

Υπερασπίστρια του τίτλου είναι η Ναόμι Οσάκα η οποία κατέκτησε το τρόπαιο στη γενέτειρά της, Οσάκα όπου έγινε το τουρνουά το 2019.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ