ΣΤΙΒΟΣ

Στο Ευρωπαϊκό ανδρών ο Καραλής!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμμανουήλ Καραλής θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου ανδρών σε ηλικία 18 ετών!

Η επίσημη πρόσκληση της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για συμμετοχή του Εμμανουήλ Καραλή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου (3-5/3, Βελιγράδι) έφτασε σήμερα στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ. Πλέον επιβεβαιώθηκε και τυπικά η συμμετοχή του 18χρονου αθλητή στο κορυφαίο γεγονός του χειμώνα.

Ο Καραλής εξασφάλισε στην ουσία την παρουσία του στο Βελιγράδι με το άλμα στα 5,70 μ. στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού, την Κυριακή στο ΣΕΦ.

Ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου δείχνει σε καλή κατάσταση και σε θέση να διεκδικήσει μια καλή παρουσία στον απευθείας τελικό του επί κοντώ την Παρασκευή 3 Μαρτίου. Στο ίδιο αγώνισμα θα αγωνιστεί σίγουρα και ο Κώστας Φιλιππίδης, ενώ αναμένεται η οριστική λίστα των αθλητών με τους Ρενό Λαβιλενί (Γαλλία), Αρμάντ Ντουπλαντίς (Σουηδία), Ρόμπερτ Σόμπερα (Πολωνία), Τομπάιας Σέρμπαρθ (Γερμανία) να είναι σίγουρα εκτός.

Μετά το Βαλκανικό πρωτάθλημα το οποίο διεξάγεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (25-26/2) θα γνωρίζουμε ολόκληρη την ελληνική αποστολή.

Οι σίγουροι μέχρι στιγμής είναι οι:

Κώστας Φιλιππίδης (επί κοντώ)

Εμμανουήλ Καραλής (επί κοντώ)

Κατερίνα Στεφανίδη (επί κοντώ)

Βούλα Παπαχρήστου (τρπλούν)

Ελισάβετ Πεσιρίδου (60μ. εμπόδια)

Μιχάλης Σταματογιάννης (σφαίρα)

Ραφαέλ Σπανουδάκη (60μ.)

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ