ΣΤΙΒΟΣ

Στα "μαχαίρια" Καρλ Λιούς και Τζαμαϊκανοί

Στα "μαχαίρια" Καρλ Λιούς και Τζαμαϊκανοί

Ο Καρλ Λιούς άφησε υπονοούμενα για την ύπαρξη μεγάλου προβλήματος με το ντόπινγκ στην Τζαμάικα με τον Γιόχαν Μπλέικ να του απαντά μετά το παγκόσμιο ρεκόρ στα 4Χ200. (VIDEO)

Η διαμάχη ανάμεσα στον Καρλ Λιους και τους Τζαμαϊκανούς σπρίντερ καλά κρατεί και όπως όλα δείχνουν αυτή την περίοδο βρίσκεται στην ακμή της. Όλα αυτά την ώρα που ο Γιουσέιν Μπολτ είναι μακριά από τους αγώνες και ετοιμάζει τη δική του αντεπίθεση.

Πριν από έξι ημέρες ο Καρλ Λιούις βρέθηκε στην Ινδία και μίλησε στο NDTV.com.

Στις δηλώσεις του ο κορυφαίος σπρίντερ αναφέρθηκε στην επίθεση που είχε δεχτεί μετά τους Ολυμπιακούς του 2008 για τους υπαινιγμούς του για μεγάλο θέμα για το ντόπινγκ στην ομάδα της Τζαμάικα. Τότε μάλιστα είχε συστήσει στην Ομοσπονδία της Τζαμάικα να κάνει πιο τακτικού ελέγχους.

Τώρα, έξι χρόνια μετά, ο Καρλ Λιουις επανήλθε στο θέμα έπειτα από σχετική ερώτηση που του έγινε. "Πριν από μερικά χρόνια είχα δεχτεί επίθεση από τους Τζαμαϊκανούς και τον Γιουσέιν για τα σχόλια που έκαναν. Όταν όμως όλα όσα δήλωσα αποδείχτηκαν αληθινά όλοι παρέμειναν σιωπηλοί. Το θέμα θα έπρεπε να είναι εάν οι Τζαμαϊκανοί έκαναν όσα έπρεπε να είχαν κάνει επειδή δεν γνωρίζω άλλη χώρα η οποία είχε τόσα θετικά δείγματα τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια" ήταν το σχόλιο που έκανε.

Μπλέικ: "Διαδίδει φήμες"

Η απάντηση των αθλητών από την Τζαμάικα ήρθε από το στόμα του Γιόχαν Μπλέικ. Αμέσως μετά την κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ στα 4Χ200 ο σπρίντερ από την Τζαμάικα απάντησε στον Λιούις.

"Διαδίδει διάφορες φήμες. Τις προάλλες είπε κάποια πράγματα για τον Γιουσέιν στην Ινδία. Γνωρίζουμε ότι είμαστε καθαροί και ξέρουμε ότι είμαστε καλοί για το άθλημα. Αισθανόμαστε ότι πάντοτε έχουμε κάτι να αποδείξουμε. Πήραμε όλα τα ρεκόρ του. Δεν υπάρχουν πλέον για αυτόν" ήταν το σχόλιο που έκανε ο Μπλέικ.

Από την πλευρά του ο Κάρλ Λιούις φρόντισε να δώσει και συνέχεια μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter. "Δεν διαδίδω φήμες, απλά μιλάω με στοιχεία. Απαντήστε στα στοιχεία και μην αποφεύγετε την απάντηση" ανέφερε το τιτίβισμα του Καρλ Λιούις.

Σίγουρα η συγκεκριμένη κόντρα θα έχει και άλλα επεισόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ