ΣΤΙΒΟΣ

Ντεμπούτο στα 8.31 για την Πεσιρίδου

Ντεμπούτο στα 8.31 για την Πεσιρίδου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου ξεκίνησε τους αγώνες της στη σεζόν στο μίτινγκ του Έρφουρτ, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στα 60 μ. εμπ. με 8.31 κι έμεινε μακριά από τις προσδοκίες της. Δεν τα πήγε όσο καλά θα ήθελε η Ελένη Πόλακ.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου ξεκίνησε τους αγώνες της στη σεζόν στο μίτινγκ του Έρφουρτ. Η αθλήτρια κατέλαβε την δεύτερη θέση στα 60 μ. εμπ. με 8.31 κι έμεινε μακριά από τις προσδοκίες της για το ντεμπούτο της στη χρονιά.

Η 28χρονη έκανε αρκετά λάθη στη διάρκεια της κούρσας, χτύπησε τρία εμπόδια, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να συνοδεύσει την παρουσία της με μιά καλή επίδοση.

Η αθλήτρια του Δημήτρη Ευαγγελόπουλου από την Γερμανία θα ταξιδέψει στην Τσεχία, ώστε να τρέξει στο μίτινγκ που θα γίνει στην Οστράβα στις 5 του μηνός.

"Σίγουρα δεν είναι αυτό που θα ήθελα για το ντεμπούτο μου. Χτύπησα τρία εμπόδια και έχασα εντελώς το ρυθμό μου. Θα συνεχίσω στην Οστράβα με στόχο ένα χρόνο ανάλογο με τις δυνατότητες μου", είπε η Πεσιρίδου, που είναι σε καλή κατάσταση κι είναι θέμα χρόνου να βρει τα το ρυθμό της και να κυνηγήσει επιδόσεις κοντά - και γιατί όχι - και καλύτερες από το ατομικό της 8.04.

Η Πεσιρίδου έχει αφήσει πίσω της τα προβλήματα τραυματισμών της περασμένης χρονιάς κι έχει καταφέρει να βγάλει την προετοιμασία της όπως είχε προγραμματίσει.

Η ΠΟΛΑΚ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΑΥΤΟ

Μακριά από τις δυνατότητες της έμεινε η Ελένη Πόλακ, που συμμετείχε στο μίτινγκ κλειστού στο Παρίσι. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη ξεκίνησε τον αγώνα της στο επί κοντώ στα 4,21 μ. , ύψος στο οποίο, όμως, έκανε τρεις άκυρες προσπάθειες κι έτσι ολοκλήρωσε πρόωρα την παρουσία της στη διοργάνωση.

Η Πόλακ παρότι ανέβαινε πολύ ψηλά έριχνε τον πήχη στο κατέβασμα κι έτσι έχασε την ευκαιρία να δει τον πήχη υψηλότερα. Η 24χρονη πριν λίγες ημέρες ξεπέρασε τα 4,65 μ. σε ημερίδα του Αγίου Κοσμά, επίδοση που θα έχει την ευκαιρία να επαναλάβει στις επόμενες αγωνιστικές της εμφανίσεις, αρχικά στο μίτινγκ της Στοκχόλμη (11/2) κι έπειτα στη διοργάνωση που θα γίνει στην πόλη Βαν ντε Ρέιγ (14/2).

Στηην πρώτη θέση στον αγώνα βρέθηκαν οι Χόλι Μπράντσοου (Μ. Βρετανία) και Νινόν Γκιγιόν (Γαλλία) με 4,61 μ. και χαμένες προσπάθειες στη συνέχεια στα 4,66 μ., στον αγώνα μπαράζ. Οι δύο αθλήτριες αποφάσισαν να μην συνεχίσουν τη διαδικασία του μπαράζ και να μοιραστούν την πρώτη θέση. Τρίτη ήταν η Αλίσα Νιούμαν (Καναδάς) με 4,51 μέτρα.

Πηγή: segas.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ