Λονδίνο 2017: Το Τρινιντάντ και Τομπάγκο "γκρέμισε" τις ΗΠΑ στα 4x400 ανδρών

Τρινιντάντ και Τομπάγκο (AP Photo/Matthias Schrader)

Το Τρινιντάντ και Τομπάγκο δεν επέτρεψε στους Αμερικανούς να στεφθούν για έβδομη διαδοχική φορά Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στη σκυταλοδρομία 4x400μ. ανδρών. Συγκλονιστικός τελικός στο Λονδίνο.

Οι Αμερικανοί βρέθηκαν πολύ κοντά στο να στεφθούν για έβδομη διαδοχική φορά Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στη σκυταλοδρομία 4x400μ. ανδρών. Λογάριαζαν, ωστόσο, χωρίς την ομάδα του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, που κατάφεραν στα τελευταία μέτρα να κερδίσουν στο νήμα, χάρη κυρίως στην παλικαρίσια προσπάθεια του Machel Cedenio, που έδωσε τη σκυτάλη στον τέταρτο Lalonde Gordon.

Ο Cedenio πλησίασε σε απόσταση... αναπνοής τον Αμερικανό Michael Cherry και στα τελευταία μέτρα ο Gordon "κατάπιε" τον Fred Kerley. Στην πρώτη θέση το Τρινιντάντ και Τομπάγκο με τους Solomon, Richards, Cedenio και Gordon για πρώτη φορά στην ιστορία του, με χρόνο 2.58.12, με την καλύτερη εφετινή επίδοση.

(AP Photo/Martin Meissner)

Οι ΗΠΑ των London III, Roberts, Cherry και Kerley έκαναν χρόνο 2.58.61, ενώ στην τρίτη θέση ανέβηκαν οι Βρετανοί Hudson-Smith, Cowan, Yousif, Rooney, με χρόνο 2.59.00.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ 4X400 ΑΝΔΡΩΝ:

 

(AP Photo/Matthias Schrader)

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24