Καλάκος, Κυριακοπούλου και Καρακατσάνη ετοιμάζονται για τον κλειστό στίβο

Καλάκος, Κυριακοπούλου και Καρακατσάνη ετοιμάζονται για τον κλειστό στίβο

Οι Καλάκος, Κυριακοπούλου, Καρακατσάνη και Πριβιλετσιο είχαν την ευκαιρία να κάνουν μεγάλο όγκο της προετοιμασίας τους στην πόλη της Καλαμάτας και πλέον είναι έτοιμοι για ένα πέρασμα στον κλειστό στίβο

Στους ρυθμούς της Αθήνας επέστρεψαν οι αθλητές του Μανώλη Χάντζου και του Γιάννη Περίφανου μετά την δεκαήμερη προετοιμασία στην Καλαμάτα.

Οι Θάνος Καλάκος, Ανθή Κυριακοπούλου, Αναστασία Καρακατσάνη και Γκλόρια Πριβιλετσιο είχαν την ευκαιρία να κάνουν μεγάλο όγκο της προετοιμασίας τους στην πόλη της Καλαμάτας και πλέον είναι έτοιμοι για ένα πέρασμα στον κλειστό στίβο.

"Αρχικά θέλω να ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον γενικό γραμματέα, το συμβούλιο, αλλά και τον εθνικό προπονητή της ομοσπονδίας, γιατι με τη συμβολή τους προχωρήσαμε στην προετοιμασία της Καλαμάτας. Η προπόνηση πήγε πολύ καλά, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αλλάξουν παραστάσεις και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα τους. Η προπόνηση μας αφορά στους αγώνες του καλοκαιριού. Φέτος επιλέξαμε να μην θέσουμε ως στόχο τους αγώνες του κλειστού. Ναι μεν θα κάνουμε ένα πέρασμα, αλλά μέχρι εκεί", είπε ο Χάντζος και συμπλήρωσε:

"Τα παιδιά θα αγωνιστούν στην ημερίδα στις 26/1 κι έπειτα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο Καλάκος ίσως δοκιμάσει και στα 3.000 μ., ενώ η Καρακατσάνη, πιθανότατα θα μπει στα 1.500 μέτρα".

Στους αγώνες του κλειστού στίβου θα μπει και η Ευαγγελία Ζυγόρη στα 400 μέτρα. Στην Καλαμάτα, με πρωτοβουλία του σωματείου, βρέθηκαν και νεαρότεροι αθλητές του ΓΣ Γλυφάδας.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24