ΣΤΙΒΟΣ

Γλασκώβη 2019: Στα ημιτελικά των 60μ. με εμπόδια ο Δουβαλίδης

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ EUROKINISSI SPORTS

Ο Κωνσταντίνος Δουβαλίδης προκρίθηκε ως δεύτερος στην δεύτερη προκριματική σειρά των 60 μέτρων με εμπόδια στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου στη Γλασκώβη. Η Σπανουδάκη ακυρώθηκε στα 60 μέτρα.

Στα ημιτελικά των 60 μέτρων με εμπόδια στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου στη Γλασκώβη προκρίθηκε ο Κωνσταντίνος Δουβαλίδης και το πρωί της Κυριακής (3/3) θα διεκδικήσει την παρουσία του στον τελικό.

Ο πρωταθλητής μας ήρθε δεύτερος στην 2η προκριματική σειρά, κάνοντας επίδοση 7.69, με τον Γάλλο, Αουρέλ Μανγκά, να τερματίζει πρώτος με 7.64. Στα ημιτελικά πέρασε και ο Ούγγος, Βάλντο Ζουκς, επίσης με 7.69 όπως ο Δουβαλίδης, ο οποίος έκανε συνολικά την 8η καλύτερη επίδοση.

Ο Κύπριο,ς Μίλαν Τραΐκοβιτς, τερμάτισε στην πρώτη θέση της 4ης προκριματικής σειράς. Ο 27χρονος σπρίντερ είχε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο των προκριματικών με 7.65 και δείχνει πως βρίσκεται σε σούπερ αγωνιστική κατάσταση.

Εξάλλου, όπως και το 2017 στο Βελιγράδι, η Ραφαηλία Σπανουδάκη ακυρώθηκε στα προκριματικά των 60μ. Η Ελληνίδα σπρίντερ συμμετείχε στη 2η σειρά, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά της, αφού της καταλογίστηκε άκυρη εκκίνηση. Η Κύπρια, Παρασκευή Ανδρέου, κατετάγη 6η στην ίδια σειρά με 7.48.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ