ΣΤΙΒΟΣ

Γλασκώβη 2019: Πρώτος και καλύτερος στα ημιτελικά ο Ζήκος!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κωνσταντίνος Ζήκος προκρίθηκε πανηγυρικα στα ημιτελικά των 60 μέτρων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, με το 6.66 που έκανε να είναι ο καλύτερος χρόνος των προκριματικών.

Η δεύτερη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου στην Γλασκώβη άρχισε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο για τα ελληνικά χρώματα, με τον Κωνσταντίνο Ζήκο να είναι "αέρας" στην πέμπτη προκριματική σειρά των 60 μέτρων και με χρόνο 6.66 να παίρνει το εισιτηριο για τα ημιτελικά που θα γίνουν την ίδια ημέρα (όπως και ο τελικός).

Ο δις πρωταθλητής Ελλάδας (το 2018 και το 2019) ήταν μάλιστα πρώτος όχι μόνο στη σειρά του αλλά και στις έξι προκριματικές σειρές και έτσι θα συμμετάσχει στα ημιτελικά (τρεις είναι οι σειρές) με τον αέρα του καλύτερου χρόνου στα προκριματικά.

Σε αντίθεση με τον Ζήκο, δεν τα κατάφεραν οι Παναγιώτης Τριβιζάς και Μάκης Στεργιούλης, καθώς δεν μπόρεσαν αμφότεροι ούτε να πάρουν κάποια από τις τρεις πρώτες θέσεις στις προκριματικές σειρές τους ούτε να προκριθούν στα ημιτελικά μέσω των καλύτερων χρόνων.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ