ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Η συνέχεια είναι για τον Ολυμπιακό"

Βλάχος: "Η συνέχεια είναι για τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του 4ου τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη Βουλιαγμένη.

" Να σφίξουμε την άμυνα μας και να δεχθούμε ένα γκολ. Αυτό τους ζήτησα (σ.σ. στο δεύτερο ημίχρονο), αυτό έκαναν", σχολίασε ο Θοδωρής Βλάχος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό.

" Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος. Είναι ωραία στιγμή για κάποιον που συμμετέχει σε όλη τη δουλειά που έγινε φέτος στην ομάδα. Νομίζω πως πρέπει να απολαύσουμε αυτά που κάνουμε φέτος", συνέχισε.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στο πρώτο του νταμπλ ως πρώτος προπονητής πρόσθεσε " θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι ποιοτικοί παίκτες, οι καλύτεροι αθλητές. Θέλω να αφιερώσω αυτό το πρωτάθλημα στη γυναίκα και στην κόρη μου γιατί ομορφαίνουν καθημερινά τη ζωή μου".

Ευχαρίστησε ακόμα τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη για τις άριστες προϋποθέσεις που δημιούργησε στο τμήμα και προέβλεψε πως " η συνέχεια είναι για τον Ολυμπιακό".

Στο Twitter κατέφυγε ο Μπλάι Μάλιαρακ για να ενημερώσει τους φίλους του πίσω στην Ισπανία. " Αυτό είναι το τέλος της σεζόν! Πρωταθλητής Ελλάδας επίσης! Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους συναθλητές μου στη Μπαρσελονέτα για τον τίτλο τους", είπε αναφερόμενος στον 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα που κατέκτησε ο καταλανικός σύλλογος.

Στην αντίπερα όχθη ο Τεό Λοράντος έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του νταμπλ, ενώ ο Αλέξανδρος Γούνας που αγωνίστηκε με πρόβλημα τραυματισμού είπε πως " πρέπει να δούμε τι έφταιξε για να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα του χρόνου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ