ΠΟΛΟ

Σόλνοκ - Ολυμπιακός 9-9: Με buzzerbeater του Γούνα πήραν το βαθμό οι ερυθρόλευκοι

LEN CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΣΠΑΝΤΑΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
LEN CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΣΠΑΝΤΑΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τέρμα του Γούνα δύο δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο Ολυμπιακός πήρε το βαθμό (9-9) κόντρα στη Σόλνοκ στην Ουγγαρία για την πέμπτη αγωνιστική του Champions League στο πόλο ανδρών.

Με ένα τρομερό σουτ και γκολ του Αλέξανδρου Γούνα, δύο δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του παιχνιδιού, ο Ολυμπιακός πήρε την σιοπαλία 9-9 από τη Σόλνοκ στην Ουγγαρία και έφυγε με τον πολύτιμο βαθμό από μια δύσκολη έδρα, στο πλαίσιος της 5ης αγωνιστικής των Ομίλων του Champions League.

Ο Ολυμπιακός κρατούσε κοντά στο σκορ την πανίσχυρη ουγγρική ομάδα. Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν και προηγήθηκαν στο τέλος, αλλά ήρθε το σουτ του διεθνή περιφερειακού για να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στον Ολυμπιακό.

Ο αγώνες ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια του με τις δύο ομάδες να προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις σε όσους βρέθηκαν στο κολυμβητήριο. Η Σόλνοκ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έπαιρνε το προβάδισμα, αλλά πάντα ο Ολυμπιακός απαντούσε.

Κάπως έτσι φτάσαμε μέχρι το τέλος με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 7-8 χάρη σε τέρμα του Φουντούλη σε 1:58. Οι Ούγγροι απάντησαν με δύο γκολ του Ζάλανκι ο οποίος 11 δευτερόλεπτα πριν το τέλος έδωσε προβάδισμα στη Σόλνοκ. Ο Ολυμπιακός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με γκολ του Γούνα στην τελευταία επίθεση διαμορφώθηκε το τελικό 9-9.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς με τρία γκολ και τον ακολούθησαν Ομπράντοβιτς και Φουντούλης, από πλευράς Ολυμπιακού, που σημείωσαν από δυο.

Σόλνοκ - Ολυμπιακός 9-9

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 1-1, 4-4

Σόλνοκ: Νάγκι, Ανχιάλ, Μπάτορι 1, Ζάλανκι 2, Γιάνσικ, Σάτμπαρι, Άλεξιτς 1, Ράσοβιτς Β. 1, Πρλαϊνοβιτς 2, Λάζιτς, Κις 1, Τέλεκι 1, Κάρδος

Ολυμπιακός ( Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ