ΠΟΛΟ

ΠΑΟΚ-Υδραϊκός 8-9

ΠΑΟΚ-Υδραϊκός 8-9
INTIME SPORTS

Ο Υδραϊκός ολοκλήρωσε την απίστευτη σεζόν του, την πρώτη στην Α1 πόλο των Ανδρών, με την 5η θέση στην κατάταξη, κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ στο "Ποσειδώνιο".

Η ομάδα των "παππούδων" που δεν υπολόγιζε κανείς, όχι μόνο μπήκε στα πλέι οφ, πέρασε στο Final-4 του Κυπέλλου, αλλά συνέχισε να δημιουργεί εκπλήξεις μέχρι το τέλος.

Ο Υδραϊκός νίκησε 9-8 τον ΠΑΟΚ στο "Ποσειδώνιο" κολυμβητήριο σε αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-6 και εξασφάλισε την 5η θέση στο πρωτάθλημα που του χαρίζει το δικαίωμα συμμετοχής στο Euro Cup.

Ο "δικέφαλος του βορρά" προηγήθηκε 8-7 με γκολ του Μανώλη Σολανάκη στα 2:30. Ο Υδραϊκός ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντώνη Βλοντάκη στο 1:10 και πήρε τη σπουδαία νίκη με γκολ του Νίκου Στελλάτου στα δέκα δευτερόλεπτα.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-2, 2-0, 2-4

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Π.Βέργος): Σ.Κεχαγιάς, Σαρησάββας 2, Μιτελούδης, Αληχανίδης 1, Προσινικλής 1, Νικολαΐδης, Κόλιανιν 1, Παπαποστόλου 1, Βογιατζόγλου, Σολανάκης 2, Μαζοκοπάκης, Αντιβαλίδης, Φοροτζίδης, Δημητριάδης, Κίσσας.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δ.Μαυρωτάς): Φλέγκας, Καϊάφας 1, Τούλης, Κοκκινάκης, Μαυρωτάς, Αγκόρτσας, Μπλάνης 2, Λάζαρης, Μπιτσάκος 2, Βλοντάκης 2, Κονταξής, Στελλάτος 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ