ΠΟΛΟ

ΠΑΟΚ πόλο: Νέος προπονητής ο Χατζηθεοδώρου

ΠΑΟΚ πόλο: Νέος προπονητής ο Χατζηθεοδώρου

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου είναι ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, αφού μετά από 21 χρόνια αποτέλεσε παρελθόν ο Πάνος Βέργος.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο έκλεισε για την ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ, αφού μετά από 21 χρόνια προσφοράς ο Πάνος Βέργος αποτελεί παρελθόν πληρώνοντας τα άσχημα αποτελέσματα της τελευταίας περιόδου. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

Ο 44χρονος θρυλικός πολίστας ήταν μέχρι σήμερα πρώτος προπονητής στις ακαδημίες του Υδραϊκού και συνεχίζει πλέον την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα υδατοσφαίρισης ανδρών ΠΑΟΚ Prima Holidays ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, ο οποίος θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, μετρώντας ως αθλητής πάνω από 23 τίτλους στις εγχώριες διοργανώσεις και 156 συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα, ανέλαβε πρώτη φορά ως προπονητής το 2013-2014, οπότε και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Μέχρι πρότινος, βρισκόταν στις Ακαδημίες του Υδραϊκού και, πλέον, είναι έτοιμος να αναλάβει τα καθήκοντά του στους «ασπρόμαυρους».

Welcome coach!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ