ΠΟΛΟ

Ορτίτζια - Βουλιαγμένη 9-9: Ανοικτή η πρόκριση για τον ΝΟΒ

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΟ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΟ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Βουλιαγμένη μπορεί να ισοφαρίστηκε στο τέλος από την Ορτίτζια με τον Τζιακόπο να διαμορφώνει το τελικό 9-9, ωστόσο η πρόκριση στα ημιτελικά του Euro Cup είναι ανοικτή.

Μία μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η Βουλιαγμένη απέναντι στην Ορτίτζια στην Ιταλία με το τελικό 9-9 να αφήνει ανοικτούς τους λογαριασμούς των δύο ομάδων για τη ρεβάνς στο Λαιμό.

Το νεανικό σύνολο του Κόλιανιν παρουσίασε εξαιρετική εικόνα και θα μπορούσε να είχε φύγει ακόμα και με τη νίκη από τις Συρακούσες.

Η Βουλιαγμένη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με πανέξυπνη λόμπα του Καλογερόπουλου έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο με το γκολ υπέρ της στο 2-3. Η Ορτίτζια εκμεταλλεύτηκε κάποια λάθη από την άμυνα του ΝΟΒ και κατάφερε να κλείσει το πρώτο ημίχρονο με το ισόπαλο 5-5.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο ΝΟΒ ήταν ανώτερος και κατάφερε να προηγηθεί με δύο τέρματα (5-7 και 6-8), αλλά λίγο πριν το τέλος της περιόδου οι γηπεδούχοι πήραν ένα δώρο από τους διαιτητές με τον Κυριάκο Ποντικέα να χρεώνεται την τρίτη αποβολή του.

Έτσι, η τελευταία περίοδος απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον με τους γηπεδούχοςυ να πετυχαίνουν δύο γκολ με τους Ρόσι και τους Γκάλο για να φέρουν το ματς στα ίσα (8-8) με 3.31 να απομένουν για το τέλος. Ο Μπάσιτς έδωσε ξανά το προβάδιασμα στον ΝΟΒ, όμως τελικά ο Τζιακόπο με ένα εντυπωσιακό τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 9-9 με 32'' να απομένουν για το τέλος.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα (9/11) στο Λαιμό.

Ορτίτζια - Βουλιαγμένη 9-9

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-2, 1-3, 3-1

Ορτίτζια: Τεμπέστι, Κάζια, Αμπέλα, Ρόσα, Ντι Λουτσιάνο 1, Φερέρο, Τζιάκοπο 2, Γκάλο 2, Ροτόντο, Ρόσι 3, Βίντοβιτς, Ναπολιτάνο, Καρούσο.

Βουλιαγμένη: Τζωρτζάτος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος 2, Γκιουβέτσης 1, Βλάσσης, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1, Παπανικολάου, Ποντικέας 3, Κουρούβανης, Ηλιόπουλος, Βούξεβιτς, Ανδρεάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ