ΠΟΛΟ

Δεληγιάννης: "Νίκησε ο πιο τυχερός"

Δεληγιάννης: "Νίκησε ο πιο τυχερός"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών του τελικού του Final Four του Κυπέλλου. Οι παίκτες του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης συμφωνούν πως η σημερινή νίκη δεν δίνει κανένα πλεονέκτημα στους "ερυθρόλευκους" για το πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έμειναν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, όχι από την εμφάνιση της ομάδας τους στον τελικό με τη Βουλιαγμένη.

Στις κακές επιλογές της ομάδας του κρίθηκε ο τελικός σύμφωνα με τον αρχηγό της Βουλιαγμένης, Κώστα Τσαλκάνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Γιάννης Φουντούλης (Ολυμπιακός): " Βρίσκομαι τέσσερα χρόνια στην οικογένεια του Ολυμπιακού κι έχω την τύχη να συνεργαστώ με μεγάλους προπονητές και παίκτες. Αυτός είναι ένας τίτλος που άργησε λίγους μήνες, αλλά η νέα αρχή έγινε. Η επιτυχία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, εάν αναλογιστεί κανείς ότι ήμασταν μέτριοι σήμερα. Και οι δύο ομάδες επηρεάστηκαν από την γνωστή φιλοσοφία ενός τελικού Κυπέλλου και με πολλά λάθη και νευρικότητα, βρέθηκαν μακριά από τις δυνατότητές τους. Ήμασταν πιο τυχεροί και πιο ψύχραιμοι στο τέλος. Δεν ενστερνίζομαι την άποψη εκείνων που εκτιμούν ότι ο τίτλος αυτός θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα, είναι όλα διαφορετικά και ξεκινούν απ’ την αρχή".

Νίκος Δεληγιάννης (Ολυμπιακός): " Πολλά νεύρα και κακό πόλο σήμερα. Ο πιο τυχερός κέρδισε. Ξεκινήσαμε άσχημα και κάναμε πολλά λάθη. Σταδιακά, ανεβάσαμε την απόδοσή μας και στο τέλος, αξιοποιώντας την καλή άμυνα, κερδίσαμε δίκαια το παιχνίδι. Συμφωνώ κι εγώ με εκείνους που υποστηρίζουν ότι οι τελικοί του πρωταθλήματος που ακολουθούν είναι μια άλλη ιστορία. Δεν έχει καμία σημασία η σημερινή νίκη".

Τάσος Σχίζας (Ολυμπιακός): " Είναι πολύ ευχάριστο να κερδίζεις ένα κύπελλο που το ήθελες τόσο πολύ παίζοντας μέτρια. Δείξαμε δείγματα ομάδας παρά τη μετριότητα. Κάναμε λάθη στην αρχή, τα πληρώσαμε, αλλά παραμείναμε με καθαρό μυαλό στο παιχνίδι και δικαιωθήκαμε στο τέλος. Είμαι χαρούμενος που στο τέταρτο οκτάλεπτο παίξαμε υποδειγματική άμυνα και ανατρέψαμε το αποτέλεσμα. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε αυτή την επιτυχία όσο θα θέλαμε. Από αύριο αρχίζει ο γολγοθάς του πρωταθλήματος, όπου πρέπει να φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου, τον οποίο θέλουμε περισσότερο από το Κύπελλο".

Κώστας Τσαλκάνης (Βουλιαγμένη): " Το παιχνίδι κρίθηκε στις λάθος επιλογές μας στα τελευταία λεπτά. Συγχαρητήρια στα παιδιά του Ολυμπιακού για το Κύπελλο. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Έχουμε εμπρός τους τελικούς του πρωταθλήματος, και γιατί όχι να μη γυρίσουμε και πάλι τη σειρά. Δε θέλω να εκφραστώ για τους διαιτητές στον τελικό, ούτε θα σχολιάσω τη φάση του πέναλτι με το οποίο ο Ολυμπιακός κέρδισε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ