ΠΟΛΟ

Ανακοίνωσε την Σταυρούλα Δουρέκα ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε την Σταυρούλα Δουρέκα ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την έναρξη της συνεργασίας του με τη Σταρούλα Δουρέκα, ανηψιά του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, Κούλη Δουρέκα, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός ΣΦΠ. Τι δήλωσε η 21χρονη τερματοφύλακας.

Ενίσχυση για το ρόστερ της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού ΣΦΠ, που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Σταυρούλα Δουρέκα. Αναλυτικά:

"Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη διεθνή αθλήτρια υδατοσφαίρισης Σταυρούλα Δουρέκα. Η Σταυρούλα Δουρέκα είναι γεννημένη στις 5 Απριλίου 1997 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα", ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση.

Στις πρώτες της δηλώσεις στο olympiacossfp.gr Σταυρούλα Δουρέκα τόνισε τα εξής:

"Είναι πολύ σημαντικό που ανήκω πλέον στον Ολυμπιακό. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, από τις καλύτερες στην Ευρώπης και αποτελεί μεγάλη τιμή που θα συμμετάσχω σε αυτή".

Ανακοίνωσε την Σταυρούλα Δουρέκα ο Ολυμπιακός
Ανακοίνωσε την Σταυρούλα Δουρέκα ο Ολυμπιακός

Στο Ιατρικό Π. Φαλήρου το πρώτο γκρουπ

Στην Κλινική Π. Φαλήρου του Ιατρικού Αθηνών, βρέθηκε σήμερα το πρώτο γκρουπ της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, αποτελούμενο από την Άλκηστη Αβραμίδου και τις αδερφές Πλευρίτου (Μαργαρίτα, Ελευθερίου, Βάσω) προκειμένου να υποβληθούν στον καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο.

Οι "ερυθρόλευκες" υποβλήθηκαν στον καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο, με τις εξετάσεις να συνεχίζονται τις επόμενες ημέρες με τα υπόλοιπα γκρουπ των αθλητριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ