ΠΟΛΟ

Α' Εθνική πόλο γυναικών: Αήττητη και πρώτη η Γλυφάδα

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΓΛΥΦΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΓΛΥΦΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας επικράτησε και επί του ΝΟ Ρεθύμνου και έμεινε μόνη αήττητη στον όμιλο της Β φάσης του πρωταθλήματος της Α Εθνικής πόλο γυναικών. Εκκρεμεί η απόφαση για το ματς με τον Εθνικό.

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας πήρε την τρίτη του νίκη στον όμιλο της Β' φάσης στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, καθώς πήρε επιβλητική νίκη κόντρα στον άποντο ΝΟ Ρεθύμνου με 13-4, για την 5η αγωνιστική.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Ορέστη Σαλάχα έφτασε τους 9 βαθμούς και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, περιμένοντας παράλληλα την απόφαση της ΚΟΕ για το παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιά, το οποίο διεκόπη την Παρασκευή (31/1), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής (ο αγώνας διεκόπη 0.08 πριν τη λήξη του αγώνα, με το σκορ να είναι ισόπαλο 11-11).

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας ήταν καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα με 8-0. Τα κορίτσια του Βασίλη Κουνδουράκη βελτίωσαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μισό του αγώνα, όμως ο ΑΝΟΓ πήρε τη νίκη με 13-4. Πρώτη σκόρερ στον αγώνα ήταν η Κοντογιάννη με 5 γκολ.

Ο Νηρέας Χαλανδρίου επέστρεψε στις νίκες στη Β' φάση της Α1 Γυναικών, καθώς επικράτησε του ΝΟ Ρεθύμνου με 13-8, την Κυριακή (2/2), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του ομίλου.

Ο αγώνας στο πρώτο οκτάλεπτο ήταν αμφίρροπος για τις δύο ομάδες (3-3), όμως στο ημίχρονο τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη ανέβασαν πολύ το ρυθμό τους και απέκτησαν διαφορά 6 τερμάτων, προηγούμενες με 10-4. Στην επανάληψη, ο ΝΟ Ρεθύμνου προσπάθησε να μειώσει τη διαφορά, όμως ο Νηρέας διατήρησε το προβάδισμα και έφτασε στη δεύτερη νίκη του στη Β' φάση με το τελικό σκορ να λήγει 13-8.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με δραματικό φινάλε, ο Νηρέας Χαλανδρίου και ο Εθνικός Πειραιά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 7-7, στον αγώνα που έκλεισε την 5η αγωνιστική στον όμιλο της Β' φάσης της Α1 Γυναικών.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς, με τον Εθνικό Πειραιά να περιμένει την απόφαση της ΚΟΕ για το παιχνίδι με τον ΑΝΟ Γλυφάδας, το οποίο διεκόπη λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι από την πρώτη περίοδο, με τον Εθνικό Πειραιά να παίρνει προβάδισμα με 3-1 και τον Νηρέα Χαλανδρίου να μειώνει σε 3-2 στο ημίχρονο. Τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη αρχικά ισοφάρισαν στην αρχή του τελευταίου οκταλέπτου (5-5) και πέρασαν μπροστά στο σκορ, με τον Εθνικό να παίρνει και πάλι τα ηνία με 7-6, όμως η Τριχά διαμόρφωσε το τελικό 7-7, ένα λεπτό πριν τη λήξη του παιχνιδιού.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 8-13

Τα οκτάλεπτα: 3-3 , 1-7 , 2-1 , 2-2

ΝΟ Ρεθύμνου (Βασίλης Κουνδουράκης): Ζοφώλη Ν., Μαλλιαρού, Κυριακάκη 2, Φραγκιουδάκη 4, Φαρμάκη, Γαβαλά, Φραγγελάκη 1, Ζοφώλη Β., Παναγιωτάκη, Λιμπιτάκη Σ. 1, Λιμπιτάκη Α.

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Λάζαρη, Παπατριανταφύλλου, Μαυρωτά 3, Μαντουδιώτη, Τριχά 2, Πάτερου 1, Τορνάρου 4, Μπόβαλη, Αγγελίδη 1, Παπαναστασίου, Κάσσαρη 1, Νιαρχάκου, Κοβάτσεβιτς Ν. 1, Παναγιότι, Κοβάτσεβιτς Σ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 11-6

Τα οκτάλεπτα: 5-2 , 2-2 , 2-2 , 2-0

Εθνικός (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Λούδη Αν., Τζελέπη, Κολιτσοπούλου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη 1, Λογοθέτη 2, Πέττα 2, Κους 5, Ρουμελιώτη, Χάουτον 1, Ζαφειράκη, Γκοτζιά

ΝΟ Λάρισας (Κώστας Γαβριάς): Γούλα, Τουλουμτζίδου, Πουστινίκοβα 1, Καριπίδου Μ. 1, Καλογιάννη, Κολτσίδα 1, Λαμπρονίκου, Τερζή 1, Χασιώτη, Πατούνα, Πετάση, Τσιάρα, Καριπίδου Η. 2

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 13-4

Τα οκτάλεπτα: 4-0 , 4-0 , 2-2 , 3-2

ΑΝΟ Γλυφάδας (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου, Κοσμά 1, Γιαμπασάκου, Μαμόγλου 3, Κόλλια 1, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου, Κοκκινάκη, Μαστρόκαλου, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 5, Θωμοπούλου 1, Γκίλλα 2, Καρύτσα

ΝΟ Ρεθύμνου (Βασίλης Κουνδουράκης): Ζοφώλη Ν., Κυριακάκη, Μαλλιαρού, Φραγκιουδάκη 2, Φαρμάκη, Γαβαλά 1, Φραγγελάκη, Ζοφώλη Β. 1, Παναγιωτάκη, Λιμπιτάκη Σ., Λιμπιτάκη Α.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 7-7

Τα οκτάλεπτα: 1-3 , 1-0 , 2-2 , 3-2

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Λάζαρη, Παπατριανταφύλλου, Μαυρωτά, Μαντουδιώτη, Τριχά 3, Πάτερου Ελ., Τορνάρου 1, Μπόβαλη, Αγγελίδη, Παπαναστασίου Δ. 1, Κάσσαρη 1, Νιαρχάκου 1, Κοβάσεβιτς Σ., Κοβάσεβιτς Ν., Παναγιώτη

Εθνικός (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Λούδη Αν., Τζελέπη 1, Κολιτσοπούλου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη, Πέττα 1, Κούμπρα Κους 3, Ρουμελιώτη, Χάουτον 2, Πουλοπούλου, Γκοτζιά

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΟ Γλυφάδας 9

Εθνικός 7

Νηρέας Χαλανδρίου 7

ΝΟ Λάρισας 3

ΝΟ Ρεθύμνου 0

* Εκκρεμεί η απόφαση για το Εθνικός - ΑΝΟ Γλυφάδας

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α' ΓΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ:

Παρασκευή 31/1

ΝΟ Λάρισας - Νηρέας Χαλανδρίου 8-10

Εθνικός - ΑΝΟ Γλυφάδας 11-11 *

* Η αναμέτρηση διεκόπη και θα αποφασίσει για την τύχη του η ΚΟΕ.

Σάββατο 01/02

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΟ Λάρισας 14-8

ΝΟ Ρεθύμνου – Εθνικός 2-14

Νηρέας Χαλάνδρίου - ΑΝΟ Γλυφάδας 10-15

ΝΟ Λάρισας – ΝΟ Ρεθύμνου 13-7

Κυριακή 02/02

ΝΟ Ρεθύμνου - Νηρέας Χαλανδρίου 8-13

Εθνικός – ΝΟ Λάρισας 11-6

ΑΝΟ Γλυφάδας - ΝΟ Ρεθύμνου 13-4

Νηρέας Χαλανδρίου – Εθνικός 7-7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ