Στην Bangkok τα παράνομα Fight Clubs βασιλεύουν

Στα Fight Clubs της Bangkok μπορείς να βρεις πολλούς νεαρούς που μάχονται στους δρόμους για λίγα χρήματα.

Στο σκληρό κόσμο της  Bangkok μπορείς να βρεις πολλά παράνομα Fight Clubs όπου νεαροί μάχονται στους δρόμους για λίγα χρήματα. Οι συναντήσεις αυτές περιλαμβάνουν ερασιτέχνες μαχητές που παίζουν ανελέητο ξύλο για τρία λεπτά.

Πολλά βίντεο σχετικά με το γεγονός έχουν ανέβει κατά καιρούς στο Youtube. Οι μαχητές παίζουν με μασέλα και γάντια MMA. Η αστυνομία της Bangkok έχει επιχειρήσει κατά καιρούς να σταματήσει την έξαρση των παράνομων fight clubs χωρίς αποτέλεσμα. Αυτοί οι αγώνες γίνονται από το 1999 και η τιμωρία εφόσον συλληφθούν να συμμετέχουν σε αγώνες, είναι ένας χρόνος φυλάκισης και 765 δολάρια.

Οι αθλητές δεν μπορούν να έχουν διαφορά άνω των πέντε κιλών. Δεν επιτρέπονται χτυπήματα στον λαιμό και πίσω από το κεφάλι, αλλά επιτρέπονται γροθιές, γονατιές, κλωτσιές με παπούτσια.

Οι διοργανωτές δεν βγάζουν νικητές. Όπως υποστηρίζουν δεν είναι αγώνες αλλά ένα σκληρό σπάρινγκ. Ο στόχος είναι να μειωθεί με αυτόν τον τρόπο η βία στους δρόμους.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η κόρη του Van Damme μεγάλωσε και είναι μία…κόλαση (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)     

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

PODCAST ΣΤΟ SPORT24.GR

Κάνε και το Podcast άνω κάτω

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος μιλάει σπάνια, αλλά όταν το κάνει, τα λέει όλα χύμα και τσουβαλάτα. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο τρίτο Show must go on φιλοξενεί το -πιθανότατα- καλύτερο αριστερό μπακ που έβγαλε η Ελλάδα και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.