MMA

Προς Μάιο η μάχη Mayweather vs Pacquiao και μετά έρχεται ο Khabib!

Προς Μάιο η μάχη Mayweather vs Pacquiao και μετά έρχεται ο Khabib!

O Floyd Mayweather υποστήριζε όλο αυτό το διάστημα πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει, αλλά η πιθανή συνεργασία του με τον Dana White αλλάζει τα δεδομένα. Προς Μάιο η μάχη με Pacquiao και μετά έρχεται ο Khabib!

O Floyd Mayweather, αφού υποστήριζε όλο αυτό το διάστημα πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει, η ενδεχόμενη συνεργασία του με τον Dana White αλλάζει τα δεδομένα.

Από τότε που έγινε γνωστό πως οι δύο άνδρες θα συνεργαστούν, έχουν ξεσπάσει σενάρια για τα δύο παιχνίδια που πρόκειται να δώσει. Μάλιστα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ρεβάνς με τον Pacquiao θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο και το dream fight με τον Khabib Nurmagomedov τον Σεπτέμβριο!

Πάντως επειδή και στο παρελθόν ο Mayweather έχει...παίξει με τα νεύρα του κοινού, δεν αποκλείεται το πρόσφατο post για συνεργασία με τον White, να έχει να κάνει μόνο σε επίπεδο διοργάνωσης και όχι αγωνιστικό.

Δηλαδή ένα κοινό event του UFC με τον Mayweather που θα περιλαμβάνει αγώνες MMA και πυγμαχίας. Φαίνεται πολύ δύσκολο στα 42 του χρόνια ο Mayweather να ρισκάρει την φήμη του παίζοντας αγώνα MMA για πρώτη φορά ή δίνοντας την ρεβάνς στον ενεργό Pacquiao που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Σαββίδης "έφτιαξε" φανέλα για τον Roy Jones Jr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ