MMA

Khabib Nurmagomedov: Σε κρίσιμη κατάσταση ο πατέρας και προπονητής του

Khabib Nurmagomedov: Σε κρίσιμη κατάσταση ο πατέρας και προπονητής του

Ο πατέρας και προπονητής του Khabib Nurmagomedov, Abdulmanap, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Έχει μεταφερθεί σε στρατιωτικό νοσοκομείο της Μόσχας, έχει μπει σε καραντίνα και κανείς δεν μπορεί να τον επισκεφθεί.

Άσχημα νέα έρχονται από το στρατόπεδο των Nurmagomedov όσον αφορά στον αρχηγό της οικογένειας Abdulmanap. Ο πατέρας και προπονητής του Khabib, σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα στη Ρωσία και παγκόσμια, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή!

Στις αρχές του μήνα, λοιπόν, ο 58 ετών προπονητής είχε μπει στο νοσοκομείο στο Νταγκεστάν με πνευμονία και καρδιακά ζητήματα. Εκεί, φαίνεται πως δεν έλαβε την απαιτούμενη φροντίδα κι από την Τετάρτη 13/5 η κατάσταση του χειροτέρεψε.

Οι Ρώσοι αναφέρουν πως ο Abdulmanap έχει μεταφερθεί σε στρατιωτικό νοσοκομείο της Μόσχας, παράλληλα έχει μπει σε καραντίνα και κανείς μα κανείς δεν μπορεί να τον επισκεφθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δημιουργός πολλών παγκόσμιων πρωταθλητών έχει πέσει σε κώμα. Νεότερα για την υγεία του πέραν των όσων διαβάσατε δεν έχουν κυκλοφορήσει μέχρι ώρας.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ο Ζαμπίδης έγινε…τέρας την περίοδο της καραντίνας (ΦΩΤΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ