Καλόγριες στην Πολωνία "λιώνουν" στην προπόνηση για καλό σκοπό

Μαχητικό πνεύμα δείχνουν στην Πολωνία δεκάδες καλόγριες που προπονούνται στα μαχητικά αθλήματα με στόχο το βίντεο να γίνει viral και να συγκεντρώσουν χρήματα για τα ορφανοτροφεία.

Μαχητικό πνεύμα εκτός από θρησκευτικό δείχνουν στην Πολωνία δεκάδες καλόγριες που προπονούνται στα μαχητικά αθλήματα με στόχο το βίντεο να γίνει viral και να συγκεντρώσουν χρήματα για τα ορφανοτροφεία.

Η προσπάθεια τους ξεκίνησε το 2017 για ιερό σκοπό και κέρδισαν τεράστια απήχηση καθώς όπως θα δείτε κάνουν προπόνηση στον σάκο, σκιαμαχία, σκοινάκι και ότι άλλο χρειάζεται για να γίνουν καλές μποξέρ.

"Τα σπορ είναι ένα κομμάτι της καθημερινότητας για να μένουμε υγιείς", υποστηρίζουν θεοσεβούμενες γυναίκες στο ABC. Οι γυναίκες αυτές πέρα από τον φιλανθρωπικό σκοπό, ήθελαν να μείνουν σε φόρμα και τα κατάφεραν περίφημα."Το άγιο πνεύμα μας ενέπνευσε να κάνουμε αυτό το βίντεο και βλέπουμε πως δουλεύει. Τραβήξαμε την προσοχή του κόσμου", καταλήγει η επικεφαλής.

Το σίγουρο είναι πως οι συγκεκριμένες καλόγριες δύσκολα θα ρίξουν...λευκή πετσέτα στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν τα παιδιά των ορφανοτροφείων.

Διαβάστε περισσότερα στο fightsports.gr

Ρώσος μαχητής επεδίωξε να κολλήσει κορονοϊό για να αποδείξει πως δεν υπάρχει!   

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.