Η Adriana Lima κάνει προπονήσεις πυγμαχίας για φιλανθρωπικό σκοπό

Η Adriana Lima είναι μία από τις πιο δραστήριες γυναίκες του πλανήτη, που συνδυάζει την απόλυτη ομορφιά με τον δυναμισμό.

Λάτρης της πυγμαχίας πάνω από μία δεκαετία έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη της για το σπορ. Πρόσφατα το σούπερ μοντέλο βρέθηκε στο Μεξικό κάνοντας ανοιχτή προπόνηση σε τοπικό γυμναστήριο για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τα παιδιά αγκάλιασαν την προσπάθεια της που έχει ως στόχο να στείλει μήνυμα κατά της βίας, της εγκληματικότητας και των ανθρωποκτονιών νέων ανθρώπων στα γκέτο του Μεξικό. Οι νεαροί συνήθως καταλήγουν σε συμμορίες ή πωλούν ναρκωτικά στους δρόμους με αποτέλεσμα να πέφτουν "θύματα" ή να γίνονται οι ίδιοι θύτες.

"Αρκετές πόλεις στη Λατινική Αμερική υφίστανται σοβαρές συνέπειες από τις τοπικές μάχες των εμπόρων ναρκωτικών και τη βία των συμμοριών. Τα παιδιά είναι τα πιο ευάλωτα μέλη των κοινοτήτων μας και έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη προστασίας και βοήθειας. Είναι τιμή μου να μοιράζομαι το πάθος μου για το μποξ μαζί τους. Το άθλημα αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσουν την αυτοεκτίμηση τους και τα βοηθά να μένουν μακριά από τους δρόμους", δήλωσε η Adriana Lima.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν σε διάφορα προγράμματα που αφορούν την ένταξη των νέων που στόχο έχουν να τους κρατήσουν μακριά από τους δρόμους.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

O Mike Tyson είναι επισήμως ο βασιλιάς της κάνναβης (ΦΩΤΟ) 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS