MMA

Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι αντίπαλοι για McGregor

Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι αντίπαλοι για McGregor

Δείτε τρία εξαιρετικά match up για τον Conor McGregor, εφόσον δεν γίνει η ρεβάνς με τον Khabib Nurmagomedov

Η δήλωση του Conor McGregor πως θα αγωνιστεί με όποιον ακολουθεί, εφόσον δεν γίνει η ρεβάνς με τον Khabib Nurmagomedov, φέρνει ενόψει τρία εξαιρετικά match up για τον Ιρλανδό.

Από την στιγμή που ο Nurmagomedov έχει αποφασίσει να μην δώσει την ρεβάνς στον Notorious και προτιμά τον Tony Ferguson, ο McGregor κοιτάει το μέλλον του. Η πρώτη του επιλογή είναι ο Dustin Poirier.

Ένας αθλητής που έχει κερδίσει στο παρελθόν ωστόσο από τότε ο Diamond έχει κάνει μία ξέφρενη πορεία με οκτώ νίκες και μία ήττα. Τα θύματα του είναι σημαντικοί αθλητές όπως ο Alvarez, o Pettis και ο Gaethje.

Η δεύτερη επιλογή είναι ο Kevin Lee. O Phenom αν εξαιρέσει κανείς την ήττα από τον Tony Ferguson έχει κάνει καλές εμφανίσεις. Πρόσφατα κέρδισε τον Edson Barbosa, είναι δημοφιλής και θα ήταν τρομερό match up με τον Ιρλανδό.

Τελευταία επιλογή είναι ο επικίνδυνος Barbosa που ναι μεν έχει δύο ήττες σερί με Khabib και Lee ωστόσο είναι εξαιρετικός striker και θα ταίριαζε στο στυλ του Notorious. Σίγουρα δεν είναι βατός αντίπαλος αλλά είναι στα μέτρα του McGregor.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

ΗσέξιKarina Elle αναστάτωσε το γυμναστήριο του McGregor (ΦΩΤΟ & BINTEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ