ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Πρώτο BOXINGCUP στην μνήμη Στυλιανού Κούρκουλα

Πρώτο BOXINGCUP στην μνήμη Στυλιανού Κούρκουλα

Ο Επικεφαλής της κίνησης για την Αναγέννηση της Πυγμαχίας κ. Χάρης Μαριόλης συγχαίρει την Διοίκηση του Πανελλήνιου Γ.Σ. για τη διοργάνωση του πρώτου BOXINGCUP στη μνήμη του Στυλιανού Κούρκουλα που θα γίνει την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 στην αίθουσα πυγμαχίας του Συλλόγου.

Ο Εκπρόσωπος της Α.Ε.Κ. μίλησε για την μεγάλη σημασία της εκδήλωσης, η οποία δηλώνει ότι ο αείμνηστος Στυλιανός Κούρκουλας έχαιρε της εκτίμησης όλων των ανθρώπων του Ελληνικού Αθλητισμού.

Αξίζουν τα συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Συλλόγου των Ολυμπιονικών (Πανελλήνιος Γ.Σ.) κ. Χάρη Παπαϊωάννου και στον εμπνευστή παλιό πρωταθλητή του σωματείου κ. Μάκη Κολέθρα.

Η Κίνηση για την Αναγέννηση της Πυγμαχίας θα είναι κοντά στον Πανελλήνιο Γ.Σ. για να ξαναγίνει ο πρώτος σύλλογος στο άθλημα, να αναδείξει και πάλι Ολυμπιονίκες και να ξαναδημιουργήσει μια ομάδα αντάξια του παρελθόντος.

Ευχόμαστε τα καλύτερα για τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο». Σαράντα τέσσερις Αθλητές και Αθλήτριες στο 1ο BOXINGCUP

Σαράντα δυο (42)Αθλητές και δυο (2) Αθλήτριες από εννέα (9) συλλόγους θα πάρουν μέρος στο 1ο BOXINGCUP στη μνήμη του Στυλιανού Κούρκουλα.

Οι Σύλλογοι που θα εκπροσωπηθούν στην διοργάνωση είναι η Α.Ε.Κ., ΤΟΦΑΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ, ΑΤΡΩΤΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΜΠΑΛΙΟΣ, Π.Σ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.,BOXINGACAGEMYΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.

Ο Μάκης Κολέθρας, που είναι και ο εμπνευστής της εν λόγω διοργάνωσης, δήλωσε ότι «οι αγώνες γίνονται για ένα σημαντικό πρόσωπο που πρόσφερε τα μέγιστα για την ανάπτυξη της Ελληνικής Πυγμαχίας.

Το Κύπελλο αυτό θα καθιερωθεί και θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Παναγιώτη Μιχαηλίδη, γιατί τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι συνάδελφοι του Διαιτητές – Κριτές θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στο κύπελλο που είναι εκπαιδευτικού χαρακτήρα (Σπάρινγκ)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ