ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Βολικάκης: "Θα ξεπεράσω κάθε εμπόδιο για το Ολυμπιακό μετάλλιο!"

Βολικάκης: "Θα ξεπεράσω κάθε εμπόδιο για το Ολυμπιακό μετάλλιο!"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χρήστος Βολικάκης με μήνυμά του στο Facebook αναφέρθηκε στο μεγάλο του επίτευγμα στη Νέα Ζηλανδία και στο μεγάλο του στόχο, που δεν είναι άλλος από ένα Ολυμπιακό μετάλλιο.

Ο πρωταθλητής της ποδηλασίας, Χρήστος Βολικάκης, τις προσπάθειες του οποίου στηρίζει η Stoiximan, με μήνυμά του στο Facebook αναφέρθηκε στο μεγάλο του επίτευγμα στη Νέα Ζηλανδία, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στο μεγάλο του στόχο, που δεν είναι άλλος από ένα Ολυμπιακό μετάλλιο. Μάλιστα, ανέφερε πως θα ξεπεράσει κάθε εμπόδιο για να τα καταφέρει!

Αναλυτικά το μήνυμά του:

"Ήρθε το χρυσό μετάλλιο στη Νεα Ζηλανδία είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, πάνω από όλα η Ελληνική σημαία ψηλά αυτό είναι προτεραιότητα για μένα, όταν βλέπεις την Ελληνική σημαία ψηλά και ακούς τον εθνικό ύμνο οι κόποι μιας ζωής δικαιώνονται !!!!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2019 φέτος αγωνιστικά 2018 / 2019 ήταν με πολύ επιτυχημένη χρονιά με πολλές σπουδαίες διακρίσεις και αρκετά μετάλλια !!! Αυτή τη στιγμή διεκδικώ τον τίτλο κυπελλούχος κόσμου εδώ στο #Hongkong στο έκτο και τελευταίο παγκόσμιο κύπελλο μακάρι να τα καταφέρω !!!!!

Όλα αυτά με έχουν ανεβάσει στην πρώτη θέση στη παγκόσμια κατάταξη UCI WORLD RANKINGS σε 2 διαφορετικά αγωνίσματα #scratch & #PointRace και στη δεύτερη θέση στο αγώνισμα του #Omnium κάτι που μετρημένοι στα δάχτυλα το έχουν πετύχει σε όλο τον κόσμο.

Πολύ κοντά είμαστε και στην εξασφάλιση της Ολυμπιακής πρόκρισης που είναι και ο μεγάλος μου στόχος είναι το μοναδικό μετάλλιο που λείπει από το βιογραφικό μου και θα παλέψω σκληρά για αυτό, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο.

#RoadtoTokyo2020 λοιπόν !!!!

Σίγουρα το άθλημα μας δεν είναι τόσο γνωστό στη Ελλάδα παρ' όλο που στο εξωτερικό είναι σε πολλές χώρες νούμερο 1, σίγουρα οι επιτυχίες και οι διακρίσεις μας δεν προβάλλονται όπως πιστεύω θα έπρεπε αλλά είμαι εδώ για να προσπαθήσω να αλλάξω αυτή την κατάσταση.....

Ένα άθλημα πολύ σκληρό, πολύ ακριβό , πολύ επίπονο ..... οι Έλληνες ποδηλάτες όμως δεν το βάζουμε κάτω έχουμε βρει πάρα πολλά εμπόδια όλα αυτά τα χρόνια αλλά είμαστε εδώ και το υπηρετούμε !!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ όλους για τα όμορφα μηνύματα & την αγάπη σας μου δείνουν δύναμη για την συνέχεια όλης αυτής της προσπάθειας!!!!

Βολικακης Χρήστος"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ