NFL

53ο Super Bowl: Η απίστευτη διαφήμιση για την συμπλήρωση 100 χρόνων του NFL!

53ο Super Bowl: Η απίστευτη διαφήμιση για την συμπλήρωση 100 χρόνων του NFL!

Το ΝFL δημιούργησε ένα 2λεπτο VIDEO με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων στην ιστορία της λίγκας, με τους σταρ του παρελθόντος και του παρόντος να δίνουν ρεσιτάλ, τρελαίνοντας κόσμο!

Το NFL το τερμάτισε. Στο περιθώριο του 53ου Super Bowl ( τον τίτλο κατέκτησαν οι Patriots επικρατώντας με 13-3 των Rams ), η λίγκα παρουσίασε την δική της διαφήμιση με αφορμή την 100η επέτειο από την δημιουργία της Λίγκας - που αργότερα μετονομάστηκε σε NFL - παρουσιάζοντας ένα VIDEO που έκανε τους θαυμαστές του American Football να μείνουν με το στόμα ανοιχτό!

Το σενάριο της διαφήμισης ήταν αρκετά απλό: Όλοι οι σταρ στην ιστορία του NFL μαζεύτηκαν σε έναν χώρο για να γιορτάσουν την επέτειο των 100 χρόνων, με τον Κομισάριο της Λίγκας, Ρότζερ Γκούντελ, να βγάζει τον λόγο του.

Εκεί όμως που όλοι άκουγαν με προσοχή, ο Μαρσόν Λινττ (running back των Oakland Raiders) δεν μπορούσε να αντέξει τον πειρασμό και ήθελε να δοκιμάσει πρώτος την τούρτα. Δεν πρόσεξε όμως, με αποτέλεσμα να παίζει στο πάτωμα η μπάλα που βρισκόταν στην κορυφή. Από εκεί και πέρα ήταν που επικράτησε το... χάος!

Παίκτες-θρύλοι του παρελθόντος και οι σταρ του σήμερα άρχισαν να κυνηγούν την μπάλα, με τις μαγικές πάσες, τα δυνατά μαρκαρίσματα και τη μία τρελή προσποίηση να διαδέχεται την άλλη, με παίκτες όπως ο θρυλικός Τζο Μοντάνα να κάνουν την εμφάνισή τους στο πλευρό του - πρωταθλητή για ακόμα μία φορά - Τομ Μπρέιντι και του Όντελ Μπέκαμ, σε ένα ονειρεμένο σκηνικό!

Δείτε το τρελό VIDEO:

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ