Δύο αμαζόνες στο Ευρωπαικό Ντρεσάζ

Δύο Ελληνίδες αμαζόνες θα δώσουν το παρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων Ιππικής Δεξιοτεχνίας, που διεξάγεται στο Roosendaal της Ολλανδίας.

Δύο Ελληνίδες αμαζόνες θα δώσουν το παρών αυτή την εβδομάδα, 9 -13 Αυγούστου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων Ιππικής Δεξιοτεχνίας, που διεξάγεται παράλληλα με το αντίστοιχο της υπερπήδησης εμποδίων στο Samorin, στο Roosendaal της Ολλανδίας.

Η Θεοδώρα Λιβανού με τον Winston και η Μυρτώ Κουβάτση με τον Grossino M. Η Θεοδώρα είχε αναδειχθεί το 2016 Βαλκανιονίκης σε ατομικό και ομαδικό στην κατηγορία Εφήβων και 14η στο ατομικό αγώνισμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με πόνι που είχε πάρει μέρος με τον Cognac, ενώ η Μυρτώ αναδείχθηκε φέτος χρυσή Βαλκανιονίκης με τον Ομαδικό Εφήβων στο Ζάγκρεμπ στις αρχές του Ιούλη.

Στην κατηγορία εφήβων θα πάρουν μέρος 80 αθλητές με 80 άλογα από 25 χώρες της Ευρώπης, ενώ παράλληλα θα γίνουν και οι κατηγορίες παίδων και νέων ιππέων.

Το πρώτο αγώνισμα, team test, θα διεξαχθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη, το δεύτερο αγώνισμα, individual test, την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ ο τελικός θα γίνει την Κυριακή, 13 Αυγούστου.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Daily Stormer: Τι διάβασα στο Νο1 νεοναζιστικό site του κόσμου

Μια βουτιά στον μεγαλύτερο οχετό μίσους (*Ακολουθούν αναγκαστικά σκληροί χαρακτηρισμοί και εικονες).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24