FUTSAL

Τέσσερις ήττες για την Εθνική futsal στο "Autumn Cup" της Κροατίας

Τέσσερις ήττες για την Εθνική futsal στο "Autumn Cup" της Κροατίας

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας αγωνίστηκε στο "Autumn Cup" στην Κροατία και υπέστη τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς από Ουγγαρία, Βοσνία, Κουβέιτ και Σλοβενία.

Παρα το γεγονός πως ηττήθηκε για μια ακόμη φορά, ολοκληρώνοντας την παρουσία της στο Autumn Cup μόνο με ήττες (2-1 από τη Σλοβενία), η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου σάλας παρουσίασε βελτιωμένο πρόσωπο απέναντι στη Σλοβενία στον τελευταίο της αγώνα, σε σχέση με την εικόνα της απέναντι σε Βοσνία (4-1) και Κουβέιτ (5-1). Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα, η Ελλάδα είχε χάσει 1-0 από την Ουγγαρία, δεχόμενη γκολ στο 32ο λεπτό

Σήμερα (31/10), το συγκρότημα του Γιάννη Ζιάβα τα έδωσε όλα απέναντι στην Σλοβενία, αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, επιστρέφοντας με τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς. Πάντως, ο ομοσπονδιακός τεχνικός έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που είναι και ο μεγάλος στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η Εθνική ήταν πολύ καλή στο πρώτο και στο τέταρτο ματς που έδωσε και παρουσίασε κακό πρόσωπο στα δυο ενδιάμεσα παιχνίδια της. Με δεδομένο όμως πως πήγε να παίξει με ανώτερους αντιπάλους, έχοντας κάνει μόνο μια προπόνηση, στάθηκε με αξιοπρέπεια και αναμφίβολα μπορεί να είναι σαφώς καλύτερη στο μέλλον. Μην ξεχνάμε ότι αρκετοί πρωτοκλασάτοι παίκτες έλειψαν από το "οπλοστάσιο" της Εθνικής.

Στο "Autumn Cup", από τον Δούκα απουσίασαν πλην του τραυματία Κάρμη και οι Κονδυλάτος, Κωνσταντίνου και Μάλοβιτς, ενώ από τον Παναθηναϊκό οι Ντάρλας, Παπαευστρατίου και Μπάρδης. Ο κόουτς της γαλανόλευκης κάλεσε γι’ αυτά τα παιχνίδια επτά παίκτες από την ΑΕΚ, τρεις από τον Δούκα, δυο από τον Παναθηναϊκό και δυο από την Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ