FUTSAL

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 2-1: Πήραν προβάδισμα στους τελικούς οι κιτρινόμαυροι

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 2-1: Πήραν προβάδισμα στους τελικούς οι κιτρινόμαυροι

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι για τον πρώτο τελικό στο Futsal η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού και πήρε προβάδισμα στη σειρά που θα κριθεί στις τρεις νίκες.

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια του πρώτου τελικού στο Futsal επικρατώντας με 2-1 του Παναθηναϊκό σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς.

Οι κιτρινόμαυροι πλέον προηγούνται με 1-0 στη σειρά των τελικών που θα κριθεί στις τρεις νίκες με το επόμενο παιχνίδι τώρα να διεξάγεται στην Κυψέλη, την έδρα των πράσινων.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό με τις δυο ομάδες να δίνουν έμφαση στις άμυνες τους και τους δυο γκολκίπερ να αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το πρώτο μέρος να λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος η γηπεδούχος ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και είχε δοκάρι ενώ και το τριφύλλι απάντησε έχοντας και αυτό δοκάρι με τον Γκαϊφίλια.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα του Παναθηναϊκού με τον πρώτο σκόρερ τους, τον Θανασάι, ο οποίος στο 33' έγραψε το 1-0. Ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Μάνος έκανε το 2-0.

Οι πράσινοι κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 στο 36' με τον Γκαϊφίλια και ο ίδιος παίκτης είχε σουτ στο δοκάρι ένα λεπτό αργότερα χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει για τον Παναθηναϊκό.

ΑΕΚ: Θεοφίλου, Μάνος, Δελαπόρτας, Θανασάι, Ασημακόπουλος, Αρτινός, Ζιάκας, Ντάτης, Ηλιάδης, Γιώτης, Ταρνανίδης, Χριστόπουλος, Λιαρόπουλος, Μπελτσίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπάρδης, Ντάρλας, Γκαϊφύλλιας, Παούρης, Γκρίτζαλης, Κατεβτσιάν, Μπελτσίδης, Θεοδωρόπουλος, Κάλκος, Χατζηφωτίου, Παπαευστρατίου, Πολίτης, Μπάμπης, Ζάχος.

Θυμηθείτε την αναμέτρηση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ