ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ

Στο Π. Φάληρο τα παιδιά παίζουν μπέιζμπολ

Στο Π. Φάληρο τα παιδιά παίζουν μπέιζμπολ

"Τόλμησε να είσαι διαφορετικός", είναι το μότο με το οποίο οι Γίγαντες Παλαιού Φαλήρου καλούν τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με το μπέιζμπολ!

Μια παρέα "τρελών", λατρεύουν το μπέιζμπολ και έχουν βάλει σκοπό να το διασώσουν στην χώρα μας. Και παράλληλα με την ενασχόλησή τους με τις δραστηριότητες των ομάδων τους, δημιούργησαν ακόμα μία παιδική ομάδα, τους Γίγαντες Παλαιού Φαλήρου.

Εκεί προσφέρουν στα παιδιά όμορφο, αγνό και γιατί όχι (για την Ελλάδα) εναλλακτικό αθλητισμό. Και μάλιστα χωρίς κανένα κόστος, πράγμα πολύ σημαντικό για τους γονείς που επιθυμούν να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά τους να αθληθούν, αλλά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Και όλη αυτή η προσπάθεια γίνεται υπό την σκέπη της Little League, η οποία ιδρύθηκε το 1939 από τον Carl Stotz και ξεκίνησε με τρεις ομάδες, ενώ το 2007 υπήρχαν πάνω από δύο εκατομμύρια παίχτες μπέιζμπολ σε όλο τον κόσμο, τετρακόσιες χιλιάδες παίκτες στο σόφτμπολ και πάνω από ένα εκατομμύριο εθελοντές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στην Ελλάδα, η Λίγκα των Μικρών ιδρύθηκε των 2008 με πρωτοβουλία Ελλήνων παιχτών και προπονητών μπέιζμπολ και σόφτμπολ. Στόχος ήταν να καλυφθεί το αθλητικό κενό που άφηνε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Μπέιζμπολ για παιδιά αυτών των ηλικιών.

Αν είσαι λοιπόν παιδί του δημοτικού ή του γυμνασίου και θέλεις να ασχοληθείς με ένα άθλημα διαφορετικό απ' όλα τα άλλα, έλα να παίξεις μπέιζμπολ. "Τόλμησε να είσαι διαφορετικός", όπως λένε στους Γίγαντες Παλαιού Φαλήρου!

Στο Π. Φάληρο τα παιδιά παίζουν μπέιζμπολ

Για περισσότερες πληροφορίες:

gigantesbaseball.blogspot.gr

facebook

Κωνσταντίνος Δαυλός [email protected]

Θοδωρής Μήτσου [email protected]

Στο Π. Φάληρο τα παιδιά παίζουν μπέιζμπολ
TAGS ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ