Επέστρεψε η ελληνική αποστολή

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας το τελευταίο κλιμάκιο των Ελλήνων αθλητών, που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Μεταξύ των αθλητών που επέστρεψαν, βρίσκονται οι Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Σπύρος Γιαννιώτης, Σπύρος Λεμπέσης, η Εθνική πόλο, τα κορίτσια του ανσάμπλ και το ντουέτο της συγχρονισμένης κολύμβησης.

Μαζί τους ήταν και οι αρχηγοί της ελληνικής αποστολής, κ.κ. Κούβελος και Καπράλος, οι οποίοι παρέμειναν μέχρι την τελευταία ημέρα στο Λονδίνο.

Στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", τους υποδέχθηκε ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης.

"Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε σήμερα τους αθλητές, που μας εκπροσώπησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Πάνω απ' όλα, αυτό που μετράει είναι η προσπάθεια. Μπορεί να μην ήρθαν οι μεγάλες επιτυχίες, όμως υπήρξαν πλασαρίσματα αθλητών σε καλές θέσεις, τις οποίες πολλοί δεν περίμεναν.

Παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και το γεγονός ότι δεν δόθηκαν αρκετά χρήματα στους αθλητές για την προετοιμασία τους, εκείνοι έκαναν το καλύτερο δυνατό. Εμείς έχουμε την υποχρέωση ως πολιτεία, να δώσουμε κίνητρα στους αθλητές, έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και αυτό θα κάνουμε", τόνισε ο κ. Ιωαννίδης.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.