Σοκαρισμένος επειδή έκλεψαν τη... λεκάνη από το μπάνιο!

Σοκαρισμένος επειδή έκλεψαν τη... λεκάνη από το μπάνιο!

Ο Τσάρλι Βιλανουέβα ενημέρωσε πως διαρρήκτες "σήκωσαν" το σπίτι του. Δεν περιορίστηκαν όμως στις ηλεκτρικές συσκευές, αφού πήραν μαζί τους ακόμη και τη... λεκάνη από το μπάνιο (pic)!

Στόχος διαρρηκτών έγινε το σπίτι του Τσάρλι Βιλανουέβα πριν από μερικές ώρες, με τον πρώην NBAer να καταγγέλλει το γεγονός μέσω Twitter. Όπως εξήγησε μάλιστα, η δημοσιοποίηση του περιστατικού από τον ίδιο δεν έγινε τόσο για τη ληστεία, όσο για το γεγονός πως μεταξύ των κλοπιμαίων ήταν κι η... λεκάνη του μπάνιου!

"Ανέβασε" μάλιστα φωτογραφία από το κενό που υπάρχει πλέον στο μπάνιο του, τονίζοντας πως "μου έκλεψαν τη λεκάνη. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ακόμη περιμένω την Αστυνομία", για να προσθέσει μερικά λεπτά αργότερα με νέα τιτιβίσματα: "Όλες οι συσκευές έχουν εξαφανιστεί, είστε σοβαροί; Αυτό μου έχει πάρει το μυαλό. Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω, ποιος κλέβει μια λεκάνη; Δηλαδή, τη λεκάνη, μια λεκάνη;".

Ο εκνευρισμός του συνεχίστηκε μάλιστα λόγω της καθυστέρησης ανταπόκρισης από την Αστυνομία του Ντάλας: "Κάλεσα στις 18:50, είναι πλέον 22:41 και δεν έχω πάρει απάντηση από την Αστυνομία. Τους έχω τηλεφωνήσει ήδη τέσσερις φορές", για να δώσει τέλος στην ιστορία με ένα ακόμη τιτίβισμα απόγνωσης:

"Είμαι ακόμη σοκαρισμένος για τα πράγματα που πήραν. Αλλά αυτό που μου κάνει περισσότερη εντύπωση απ όλα είναι η λεκάνη. Φίλε, μία λεκάνη, δεν μπορεί να μου βγει από το μυαλό. Ουάου"!

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24