Ποδηλάτης "τρελάθηκε" και επιτέθηκε σε... αυτοκίνητο της εθνικής Ελβετίας

Ένας Κινέζος ποδηλάτης έπεσε μετά από επαφή με το αυτοκίνητο της εθνικής Ελβετίας και επιχείρησε να πάρει την εκδίκησή του... πλακώνοντας όλους τους επιβάτες (video)!

Ο Ζιν Γουάνγκ είχε μία άτυχη στιγμή στον Γύρο του Χαϊνάν, όταν είχε πτώση μετά από επαφή με το αυτοκίνητο της εθνικής Ελβετίας, με συνέπεια να εξοργιστεί και να αρχίσει αποστολή... εκδίκησης, χτυπώντας ανθρώπους και οχήματα!

Το περιστατικό συνέβη στο 7ο ετάπ του αγώνα, με τον αναβάτη της Keyi-Look, που ήταν στην 67η θέση τη στιγμή εκείνη, αρχικά να πετάει ένα παγούρι με νερό προς το αυτοκίνητο των Ελβετών.

Αυτό δεν ήταν αρκετό για την εκτόνωσή του, όμως, με συνέπεια στη συνέχεια να επιτεθεί σε έναν άνθρωπο και να τον ρίξει στο έδαφος, αρχίζοντας να τον κλοτσάει.

Όταν τον απομάκρυναν οι ψυχραιμότεροι, άρπαξε μία τρόμπα από ένα αυτοκίνητο και άρχισε να κυνηγάει ένα άλλο μέλος της ελβετικής ομάδας, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τον σταματήσουν. 

Η ομάδα του απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του, η οποία προκλήθηκε μετά από την άρνηση των Ελβετών να ζητήσουν συγγνώμη, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Παρ' όλα αυτά, η ποδηλατική ομοσπονδία της Κίνας ανέστειλε όλες τις άδειες των ποδηλατών της Keyi-Look, με συνέπεια να μην μπορούν να αγωνιστούν στα δύο τελευταία ετάπ του αγώνα, ενώ ο Γουάνγκ ενδέχεται να τιμωρηθεί με δια βίου αποκλεισμό από την ποδηλασία.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24