ΣΤΗΛΕΣ

Ο Ρανιέρι δελεάζει τους παίκτες του με πίτσα και χοτ ντογκ!

Ο Ρανιέρι δελεάζει τους παίκτες του με πίτσα και χοτ ντογκ!

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι βρήκε τον τρόπο για να "προκαλέσει" τους παίκτες του να μη δεχτούν γκολ από τη Στόουκ: τους προσφέρει πίτσα και χοτ ντογκ! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Λέστερ εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της φετινής Premier League ούσα στη 2η θέση της βαθμολογίας με 11 πόντους (από τους 15 που διεκδίκησε) και αήττητη, ωστόσο υπάρχει κάτι που δεν το έχουν καταφέρει οι "αλεπούδες": να τελειώσουν κάποιο ματς κρατώντας απαραβίαστη την εστία τους.

Αυτό φαίνεται πως απασχολεί ιδιαίτερα τον Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποίος ενόψει του αγώνα με τη Στόουκ στο "Μπριτάνια" βρήκε έναν άκρως ασυνήθιστο τρόπο για να δώσει κίνητρο στους παίκτες του ώστε να μη δεχτούν γκολ.

"Θα πληρώσω για πίτσα αν δεν δεχτούμε γκολ. Στους παίκτες μου δεν αρέσει η πίτσα και ίσως δεν την αγαπούν, αλλά θα πληρώσω για να έχουν όλοι πίτσα αν δεν δεχτούμε γκολ.

Ίσως να περιμένουν από μένα να τάξω κάποιο ωραίο δείπνο. Εγώ τους ξεκαθάρισα πως αν δεν δεχτούμε γκολ θα κεράσω πίτσα αλλά ίσως να προσφέρω και χοτ ντογκ", τόνισε ο Ρανιέρι ο οποίος πρόσθεσε πως προτιμάει από την ομάδα του να βάζει αυτή το πρώτο γκολ και όχι να το δέχεται όπως έχει γίνει στα τρία από τα πρώτα πέντε παιχνίδια της.

* Η φωτογραφία είναι προϊόν φωτομοντάζ προφανώς και την έχει χρησιμοποιήσει η αγγλική "Mirror" για να παρουσιάσει την πρόταση του Ρανιέρι στους παίκτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ