ΣΤΗΛΕΣ

"Ματάκιας" ο Τάιγκερ Γουντς

"Ματάκιας" ο Τάιγκερ Γουντς
© PA

Ο Τάιγκερ Γουντς παραβρέθηκε στην τελετή έναρξης ενός τουρνουά γκολφ όμως οι κακές συνήθειες δεν λένε να τον αφήσουν ήσυχο, αφού ο φακός παπαράτσι τον έπιασε να κοιτάζει τα... οπίσθια της τραγουδίστριας που άνοιξε την εκδήλωση!

Θέλει να Αγιάσει και δεν μπορεί ο άνθρωπος. Ο λόγος για τον Ταίγκερ Γουντς που χωρίς να το θέλει θα τραβήξει και πάλι όλα τα βλέμματα της δημοσιότητας επάνω του για ένα λάθος... βλέμμα.

Συγκεκριμένα ο 35χρονος άσος του γκολφ έδωσε το "παρών" στην τελετή έναρξης του τουρνουά Ryder Cup, καθώς μην ξεχνάμε πως είναι ο μεγαλύτερος αθλητής στην ιστορία του γκολφ (και ο πιο ακριβοπληρωμένος βέβαια).

Εκεί που προσπαθούσε να επανέλθει στη φυσιολογική του ζωή, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στην προσωπική του ζωή, ήρθε μια ξανθιά τραγουδίστρια της όπερας για να τον βάλει και πάλι σε μπελάδες.

Αυτή τη φορά ο Γουντς δεν έκανε καμία κουτσουκέλα, όμως το μάτι του δεν έλεγε να ξεκολλήσει από τα οπίσθια της 30χρονης τραγουδίστριας. Για κακή του τύχη ο φακός ενός παπαράτσι τον έκανε τσακωτό και η φωτογραφία έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο...

Το πιο αστείο ωστόσο στην όλη ιστορία είναι η ατάκα ( The eye of the tiger... woods) που χρησιμοποίησαν οι Άγγλοι για να περιγράψουν την περίεργη σκηνή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ