OPINIONS

Αυτά κάνει ο Τίγρης (+ Κατσούρ, Τζιμπούρ)

Αυτά κάνει ο Τίγρης (+ Κατσούρ, Τζιμπούρ)
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για όσα «μαγικά» βιώνουν οι φίλοι της ΑΕΚ που σπεύδουν στο ΟΑΚΑ και γίνονται μέλη μίας τεράστιας παρέας, αλλά και όσα ο Μελισσανίδης θα φέρει στο μέλλον, πλην του γηπέδου. Δεν κάθονται και άσχημα Κατσουράνης και Τζιμπούρ…

Η ΑΕΚ βιώνει στιγμές πρωτόγνωρες (περιοδεία στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής, έπεται και η επόμενη σε εκείνα της Β’) και συνάμα μαγικές (η συσπείρωση του οπαδικού κοινού της προκαλεί εντός του ΟΑΚΑ ανατριχίλα). Όπως είπε και ένας φίλος την ώρα που βάδιζε έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο σε έναν πλανόδιο πωλητή χαρτομάντιλων, « φίλε σε λάθος μέρος ήρθες να πουλήσεις, εδώ δεν προβλέπεται να κλαίμε πια, μόνο θα γελάμε».

Οι απαξιωτές και οι γκρινιάρηδες εξαφανίστηκαν, καλά θα κάνουν παραμείνουν εκεί που βρήκαν καταφύγιο και να μοιραστούν τη συσσωρευμένη αντιπάθεια και καχυποψία τους απέναντι σε κάθε καινούργιο που γεννιέται (χωρίς να ενδιαφέρονται αν είναι ή όχι υγιές) με κανέναν τοίχο. Ή με όποιον τέλος πάντων βρίσκουν ότι έχουν χνώτα ταιριαστά. Όσο για τους όψιμους κόλακες του Τίγρη; Σας χωράει η παρέα της ΑΕΚ, δεν είναι κακό να μετανιώνεις, αρκεί να ξέρεις γιατί το κάνεις.

Τα καλύτερα έρχονται, το διαλαλούν και το πιστεύουν ολοένα και περισσότεροι. Στις 6 Νοεμβρίου θα γίνει η παρουσίαση της «Αγιάς Σοφιάς». Θα είναι το πρώτο βήμα για όσα θα ακολουθήσουν. Και πιστέψτε με, θα είναι πολλά…

Σε δύο χρόνια από σήμερα, η ΑΕΚ θα έχει το δικό της γήπεδο και μία ομάδα η οποία θα μεγαλουργεί εντός των αγωνιστικών χώρων, όπως στις αρχές της δεκαετίας του ‘90. Βιάζομαι θα σκεφτούν κάποιοι. Ενδεχομένως να είναι κι έτσι, όμως είμαι σε θέση να γνωρίζω πράγματα. Και πάνω από όλα να μεταφέρω με βεβαιότητα ότι με τον Μελισσανίδη μπροστάρη, η ΑΕΚ θα γίνει ξανά δύναμη κραταιά.

Με Ραφίκ και Κατσούρ…

Το αν θα αποκτήσει η ΑΕΚ αναγνωρισμένης κλάσης ποδοσφαιριστές; Καταρχάς να ξεκαθαρίσω στο σημείο αυτό ότι η ΑΕΚ της Σούπερ Λίγκας θα έχει στο δυναμικό της τουλάχιστον 12-15 παίκτες επιπέδου Κορδέρο και προς τα πάνω (σε ποιότητα).

Αυτό το σημειώνω για εκείνους που αγχώνονται από σήμερα για το ποιοι από τους παίκτες που συγκαταλέγονται στο υπάρχον ρόστερ της Ένωσης, θα παραμείνουν σε αυτό και στη μεγάλη κατηγορία. Όσοι αξίζουν και αποδείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις τεράστιες απαιτήσεις που θα γεννηθούν τότε, είναι η απάντηση.

Θα σταθώ πάντως σε δύο άτομα τα οποία και αποδεδειγμένα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και αποτελούν αγαπημένα πρόσωπα για τον Τίγρη. Ο Κώστας Κατσουράνης και ο Ραφίκ Τζιμπούρ είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που ο Μελισσανίδης θέλει με κάθε τρόπο να δει ξανά ντυμένους στα κιτρινόμαυρα.

Με τον πρώτο, αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί το ερχόμενο καλοκαίρι κιόλας… Ναι, όπως το διαβάσατε, πολύ πιθανό! Η περίπτωση του δεύτερου θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το καλοκαίρι του 2015 και σε ποια ομάδα θα ανήκει τότε. Αν ο δρόμος είναι ανοιχτός, ο «τρομοκράτης» θα ντυθεί ξανά στα κιτρινόμαυρα. Διότι όπως έχει πει και ο Μελισσανίδης «είναι πολύ καλό παιδί και αληθινός ΑΕΚτζής». Κάτι θα ξέρει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ