ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (9/12). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

3426. ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ - ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ

Όλες οι ομάδες στον όμιλο του Άρη έχουν κίνητρο καθώς υπάρχουν ακραία σενάρια που μπορεί να φέρουν οποιαδήποτε εξέλιξη στην σειρά κατάταξης. Η Ούνιξ φυσικά ξεκίνησε σαν το απόλυτο φαβορί στον όμιλο αλλά έμπλεξε καθώς έχασε δικαιότατα και στα δύο με τον Άρη. Η άλλη ομάδα που την κέρδισε είναι η Μπούντου οπότε είναι αυτονόητο ότι με ήττα καραδοκεί ισοβαθμία με την αντίπαλό της και οι δύο ήττες που θα κουβαλά μπορεί να αποβούν μοιραίες στις ισοβαθμίες. Λογικά θα μπει δυνατά να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση αλλά από την στιγμή που δεν μετράει τόσο η διαφορά και η Μπούντου παίζει επίσης την επιβίωσή της δεν πρόκειται να μπλέξουμε με διψήφια χάντικαπ.

3427. ZOΛΝΟΚΙ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Απίστευτο κι όμως αληθινό, Ζολνόκι-Μπεσίκτας θα παίξουν την πρόκρισή τους σε αυτό το ματς καθώς οι απίθανοι Ούγγροι έκαναν 3/4νίκες σε Άφτοντορ, ΠΑΟΚ και Ρίτας μπαίνοντας για τα καλά στο παιχνίδι την ώρα που οι Τούρκοι είναι σε κακή κατάσταση προερχόμενοι από 6 σερί ήττες εντός και εκτός συνόρων. Ξεκάθαρα η ποιότητα είναι υπέρ της Μπεσίκτας που όμως είναι πάρα πολύ αναξιόπιστη φέτος και σίγουρα δεν μπορεί να πονταριστεί χωρίς δεύτερη σκέψη pregame σε μία έδρα όπου γονάτισαν τόσο η Άφτοντορ (83-79) όσο και ο ΠΑΟΚ (78-69 με 37-14 στην 4η περίοδο). Αναμονή για το live σε περίπτωση που οι γηπεδούχοι μπουν πιο δυνατά και αποκτήσει πιο ρεαλιστική αξία το διπλό.

3428. ΖΕΝΙΤ – ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ

Απόλυτα μπερδεμένος όμιλος, θεωρητικά όλοι έχουν ελπίδες πρόκρισης και φυσικά η Ζενίτ με ρεκόρ 7-1 απλά διασκεδάζει βλέποντας τους άλλους να σφάζονται. Η Λιέτουβος ξεκίνησε ως 2ο φαβορί του θεσμού πίσω από την Ούνιξ αλλά κατάφερε το ακατόρθωτο, να κάνει 4/4 ήττες στο γήπεδό της και πλέον αν δεν κερδίσει το συγκεκριμένο ματς χάνεται. Φυσικά δεν μιλάμε για καμία απόρθητη έδρα, άλλωστε οι δύο τους πέρυσι συναντήθηκαν στα playoffs της VTB Λίγκας και η Ρίτας έκανε sweep με 3-0 και διπλό στη Ζενίτ, αν έπρεπε να εμπλακούμε με αυτό το ματς θα προσπερνούσαμε το +7,5 που έτσι κι αλλιώς μας έχει πονέσει άπειρες φορές όταν μιλάμε για Ρίτας και θα κυνηγούσαμε το ξερό διπλό του 3,75 που άλλωστε οφείλει να διεκδικήσει η φιλοξενούμενη.

3429. ΠΑΟΚ – ΑΦΤΟΝΤΟΡ

Χαμός στον όμιλο του ΠΑΟΚ με τρεις ομάδες να ισοβαθμούν στην 3η θέση με ρεκόρ 3-5 (ΠΑΟΚ, Μπεσίκτας και Ζολνόκι). Άλλο αποτέλεσμα για τον Δικέφαλο εκτός από τη νίκη δεν υπάρχει, σίγουρα ευνοεί το γεγονός ότι η Αφτοντορ είναι αδιάφορη (περασμένη με ρεκόρ 6-2), ο κόσμος δείχνει ενθουσιασμό ενόψει του ματς και επιπλέον μεσολαβούσαν και 3 ολόκληρες μέρες προετοιμασίας για ανάσες από την ήττα στην Πάτρα με buzzer στην εκπνοή. Έδρα, κίνητρο αλλά και η ανύπαρκτη άμυνα των Ρώσων (δέχονται 82,1 πόντους φέτος) οδηγούν στον ξερό άσο του 2,12.

3430. ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ – ΝΙΖΝΙ

Υπεράνετο διπλό έβγαλε η Νεπτούνας στη διαλυμένη Κράσνι με 74-97 και με νίκη σε αυτό το ματς καθαρίζει την πρόκριση χωρίς να πρέπει να πάει στην ΑΕΚ τελευταία αγωνιστική και να πάρει αποτέλεσμα καθώς αν η Χάποελ κάνει το 2/2 κόντρα σε ΑΕΚ, Κράσνι και η Νεπτούνας χάσει στο ΟΑΚΑ θα υπάρξει τριπλή μεταξύ ΑΕΚ, Νεπτούνας και Χάποελ στην οποία μένει εκτός η Νεπτούνας. Από την άλλη η Νίζνι είναι χαλαρή καθώς δεν υπάρχει σενάριο που την αφήνει εκτός νυμφώνος αφού έχει 2/2 επί της Χάποελ. Άσος λόγω κινήτρου στο -3,5.

****. XAΠΟΕΛ – ΑΕΚ

Τεράστιο ντέρμπι πρόκρισης, η Χάποελ παίζει το τελευταίο της χαρτί καθώς αν δεν κερδίσει όλα τελειώνουν σε αυτόν τον όμιλο. Αν όμως κάνει τον άσο μένει ζωντανή καθώς πιάνει την ΑΕΚ και αν καλύψει και το -1 του πρώτου ματς κρατάει την τύχη στα χέρια της καθώς τελευταία αγωνιστική ταξιδεύει στην διαλυμένη Κράσνι. Η ΑΕΚ ταξίδεψε με απουσίες καθώς και πάλι θα έχει μοναδικούς γκαρντ τους Χέρστον, Κατσίβελη και Παναντωνίου αφού εκτός των Αμερικάνων που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής δύσκολα θα προλάβει ο Κάρτερ που έμεινε εκτός αποστολής αφού είναι στο νοσοκομείο και δίνεται μάχη να ταξιδέψει ανήμερα του ματς στο Ισραήλ μόνος του. Θέλαμε να στηρίξουμε τους Ισραηλινούς, το -5,5 είναι τεράστιο χάντικαπ όμως και με βάση αυτά τα δεδομένα η αξία είναι στο +5,5 του Δικέφαλου που δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί.

3431. ΜΠΑΝΒΙΤ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Πάρα πολύ σημαντικό Τούρκικο ντέρμπι καθώς η Μπάνβιτ θέλει τη νίκη αφού μπορεί να είναι στο +1 από την Μπούντου όμως δεν έχει την ισοβαθμία και η Μπούντου τελευταία αγωνιστική έχει εύκολο έργο κόντρα στην Στεάουα την ώρα που η ίδια παίζει στο Nick Gallis Hall. Από την άλλη η Τράμπζο είναι στο +1 από την Μπάνβιτ και στο +2 από την Μπούντου όμως έχει ήδη προκριθεί έχοντας 2/2 νίκες με τους Μαυροβούνιους. Η Μπάνβιτ θα το πάρει το ματς, για το -7,5 πάντως δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά.

3432. ΣΤΕΑΟΥΑ – ΑΡΗΣ

Ο Άρης έδειξε τεράστιο χαρακτήρα κερδίζοντας για δεύτερη φορά την Ούνιξ και δείχνει ξεκάθαρα ότι έχει ανέβει επίπεδο. Το πρόβλημα είναι ότι ο όμιλος μπερδεύτηκε τόσο άσχημα που δεν έχει εξασφαλιστεί η πρόκριση παρά το ρεκόρ του 5-3 καθώς υπάρχει σενάριο με συνδυασμό αποτελεσμάτων που τον αφήνει 5ο και αυτό θα συμβεί αν χάσει από την αδιάφορη Στεάουα και τελευταία αγωνιστική χάσει και από την Μπάνβιτ με την οποία έχει ήδη μία ήττα σε 12 πόντους στην Τουρκία. Ο Πρίφτης το ξέρει και έχει επισημάνει στους παίκτες του ότι οφείλουν να καθαρίσουν το ματς στη Ρουμανία κόντρα σε μία αδιάφορη ομάδα την οποία κέρδισαν και στο 1ο ματς πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το 70-66 καθώς το ημίχρονο ήταν μπροστά με 17 πόντους. Θα περιμένουμε το live για να πάρουμε το διπλό σε πιο ελκυστική απόδοση από το αρχικό -5,5 αν βολέψει.

3433. ΟΛΙΜΠΙΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Η Όλντε έβγαλε διπλό στη Ναντέρ στο χτεσινό ματς κάνοντας το 2/2 και ουσιαστικά πέταξε εκτός συνέχειας τους Γάλλους. Αυτό κάνει πιο άνετη και την Ολίμπια που πλέον μπορεί να μη χρειαστεί καν νίκη στα εναπομείναντα ματς με Μπιλμπάο και Τρέντο, αν χρειαστεί πάντως σίγουρα δεν νοιώθει και πολύ τυχερή που πρέπει να αντιμετωπίσει τις δύο πρώτες ομάδες του ομίλου. Κάτι τέτοια ματς οι Βάσκοι τα πάνε πολύ ψηλά καθώς δεν σκοτώνονται αμυντικά στο Eurocup, άλλωστε και στα 4 φετινά τους ματς σκοράρουν πάνω από 80 εκτός έδρας ενώ η Ολίμπια βάζει πάνω από 77 σε όλα τα εντός (είχε και το ροντέο 98-97 με Τρέντο). Προβάδισμα στο over.

3434. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΚΡΑΣΝΙ

Περασμένη, χαλαρή αλλά και ανώτερη η Γαλατά που υποδέχεται την ουραγό και διαλυμένη Κράσνι. Το ματς αναμένεται να είναι εντελώς παιδική χαρά, χωρίς ίχνος άμυνας. Επειδή κανείς δεν ξέρει πόσους θα βάλουν οι φιλοξενούμενοι αντί για το συνολικό over θα αρκεστούμε στο over 89,5 των γηπεδούχωνστο 1,91 του Stoiximan για μία Γαλατά που σκοράρει πάνω από 87 σε όλες τις φετινές της εντός έδρας νίκες.

3435. ΟΥΛΜ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Η Σαρλερουά έχασε χτες από τη Νανσί και πλέον σχεδόν πέταξε κάθε ελπίδα πρόκρισης αφού πλέον θα πρέπει να κερδίσει μέσα στη Βαλένθια για να έχει τύχη. Το παιχνίδι θα παιχτεί ανάμεσα σε Νανσί και Ουλμ την τελευταία αγωνιστική με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο της 4άδας καθώς η Ουλμ μπορεί να έχει το +17 από το 1ο ματς όμως στην τριπλή με Σαρλερουά, Νανσί περνάνε οι Γάλλοι που έκαναν το 2/2 με τους Βέλγους. Όλα αυτά πάνε περίπατο αν η Ουλμ κερδίσει την αδιάφορη Σαραγόσα, επειδή στη Γερμανία η Ουλμ έκανε τρομερό ματς κερδίζοντας με 76-90 την Μπέιρουθ θα βάλουμε σε κάποιο σύστημα με ζητούμενα τον άσο της (-2,5).

3436. ΤΡΕΝΤΟ – ΒΟΝΝΗ

Θεωρητικά η Βόννη έχει ακόμη ελπίδες πρόκρισης αλλά είναι σε τόσο κακή κατάσταση μετρώντας 10 σερί νίκες που μόνο ένας τρελός θα την πόνταρε για νίκη μέσα στο Τρέντο κόντρα σε μία ομάδα που προέρχεται από 4/4 νίκες έχοντας σκοράρει 93 σε Όλντε, 93 με Τορίνο, 85 σε Ναντέρ και 88 σε Σάσσαρι (διπλό με 73-88). Μεγάλο ΝΟ ΒΕΤ.

3437. ΛΕ ΜΑΝ – ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ

Τελευταίο χαρτί της Λε Μαν, αν κερδίσει μένει ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση και πάει μετά στη Γερμανία να αντιμετωπίσει την Λούντβι. Αν ηττηθεί τότε θα πρέπει να περιμένει η Άλμπα να χάσει στην Γκραν Κανάρια και τελευταία αγωνιστική να χάσει και εντός από την αδιάφορη και ντεφορμέ Μπρίντιζι. Η Εμίλια είναι περασμένη, οι Ιταλοί δεν φημίζονται για την αξιοπιστία τους σε τέτοια παιχνίδια και ακόμη και αν ηττηθούν δεν έχει μεγάλη σημασία αν θα πέσουν με την Ζιελόνα Γκόρα ή την Καρσίγιακα από την Ευρωλίγκα. Άσος κινήτρου, όχι όμως αγωνιστικής αξίας.

3438. ΒΕΝΕΤΣΙΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Πριν το ματς σκεφτόμαστε να κοντράρουμε την αήττητη φέτος Βαλένθια η οποία είναι εντελώς αδιάφορη κόντρα σε μία Βενέτσια η οποία έχει δύσκολο φινάλε στην Σαραγόσα και ενδεχομένως να ήθελε τη νίκη. Ωστόσο η νίκη της Νανσί καθάρισε την μπουγάδα για τους Ιταλούς και δεν πρόκειται με αυτά τα δεδομένα να κοντράρουμε την πιο φομαρισμένη ομάδα της Ευρώπης.

3439. ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ – ΛΟΥΝΤΒΙΝΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Ουραγός χωρίς κανένα ενδιαφέρον η Μπρίντιζι, η Λούντβι δεν μπορεί να μείνει εκτός έχοντας ήδη μία νίκη με τη Λε Μαν αλλά και 2/2 με την Άλμπα η οποία πιθανότατα θα μπλέξει σε κάποια ισοβαθμία μαζί της. Χωρίς ενδιαφέρον, το προσπερνάμε.

3440. ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΑΛΜΠΑ

Εδώ που τα έφτασε η Άλμπα καλείται να πάρει αποτέλεσμα από την καλύτερη και σταθερότερη ομάδα του ομίλου μέσα σε μία έδρα που δεν περνάνε εύκολα ούτε οι καλές ομάδες της Ισπανίας. Οι Γερμανοί είναι στο -1 από την Λούντβι με την οποία έχουν 2/2 ήττες ενώ κρατάνε σε απόσταση 1 νίκης τη Λε Μαν η οποία όμως έχει εύκολο πρόγραμμα υποδεχόμενη τη Ρέτζιο Εμίλια και τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός με Λούντβι και επιπλέον έχει την ισοβαθμία με τους Γερμανούς. Δεν ξέρουμε κατά πόσον είναι εφικτό το διπλό μέσα σε μία τέτοια έδρα αν δεν παρουσιαστούν απόλυτα χαλαροί οι γηπεδούχοι, πάντως το +8,5 ήταν υπερβολικό, ήδη διορθώθηκε στο +7,5 και ακόμη και τώρα αποτελεί επιλογή.

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

2387. ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ – ΚΑΛΙΑΡΙ

Ήττα για τη Λαντσιάνο εκτός από τη Νοβάρα με το βαρύ 1-4, δέχθηκε τα τρία τέρματα που έκριναν την αναμέτρηση στο τελευταίο τέταρτο. Παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά καταφέρνει να υπερασπίζεται για την ώρα την έδρα της, όπου και διατηρείται αήττητη (3-4-0 εντός). Πρώτη εντός έδρας γκέλα για φέτος για την Κάλιαρι, έμεινε στο 1-1 με την Κόμο, πάλι καλά που απέφυγε την ήττα, αφού ισοφάρισε στις καθυστερήσεις. Δεν πείθει τόσο η Κάλιαρι μακριά από το σπίτι της (2-2-3 εκτός) ώστε να δίνεται φαβορί του 1,90, δεν θα κακίσουμε όποιον επιλέξει να πάει στην κόντρα, καλύτερη πάντως επιλογή δείχνει η αποχή.

2388. ΚΟΜΟ – ΚΡΟΤΟΝΕ

Παραλίγο να αποσπάσει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στην έδρα της Κάλιαρι η Κόμο, τελικά δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και αρκέστηκε στον ένα βαθμό. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της, με την οποία επεκτάθηκε το σερί της χωρίς νίκη στα 11 ματς (0-5-6). Τρίτη συνεχόμενη επιτυχία στο πρωτάθλημα για την Κροτόνε το 2-0 επί της Τσεζένα, πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα πιο πρόσφατα δεκαπέντε παιχνίδια της (10-4-1). Απόλυτα μοιρασμένα τα σετ που κυκλοφορούν, θεωρητικά υπάρχει αξία στις τιμές των πρωτοπόρων, ωστόσο οι γηπεδούχοι έρχονται από δυο καλές εμφανίσεις που τους απέφεραν ισάριθμες ισοπαλίες απέναντι σε Μπάρι και Κάλιαρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι περισσότερο επιβαρυμένοι αγωνιστικά, αφού είχαν και ματς κυπέλλου που οδηγήθηκε στην παράταση προ μιας εβδομάδας.

2389. ΛΙΒΟΡΝΟ – ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ

Δεν φαίνεται να αλλάζει πολλά στους γηπεδούχους η αποπομπή του Κρίστιαν Πανούτσι, 2/2 ήττες μετρούν με τον Λίνο Μούτι στον πάγκο τους, συμπλήρωσαν έτσι 4/5 ήττες στα τελευταία παιχνίδια τους. Θετικό αποτέλεσμα για τη Σαλερνιτάνα η ισοπαλία στην έδρα της Βιτσέντζα, εδώ και καιρό αδυνατεί να αποσπάσει νίκες που θα την απομακρύνουν από την επικίνδυνη ζώνη (1-5-5 στα πιο πρόσφατα έντεκα). Mustwinτο ματς για τη Λιβόρνο (4-2-2 εντός), απέναντι σε έναν αντίπαλο που χάνεται μακριά από το σπίτι του (0-5-3 εκτός), παρόλα αυτά δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να μπλέξουμε με τον άσο σε τιμές κάτω του 2,00, για μια ομάδα που είναι εμφανώς ντεφορμέ εδώ και καιρό.

2390. ΣΠΕΤΣΙΑ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ

Δεύτερο κολλητό θετικό αποτέλεσμα για τη Σπέτσια το 2-2 στην έδρα της Πεσκάρα, έστω και με αρκετή δόση τύχης κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 και να πάρει ένα βαθμό που της ανεβάζει τη ψυχολογία. Έχει μείνει για εννέα αγωνιστικές μακριά από τα τρίποντα στο πρωτάθλημα (0-4-5, η πιο πρόσφατη νίκη της ήρθε στο κύπελλο) και απέναντι στη Βιτσέντζα οι τρεις βαθμοί είναι αυτοσκοπός. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από το 0-0 κατά την υποδοχή της Σαλερνιτάνα, τέταρτο ματς στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη (0-3-1), στοίχισε αρκετά, όπως φάνηκε, η απουσία του αρχισκόρερ Ράιτσεβιτς (11 συμ./6 γκολ) που έλειψε λόγω τιμωρίας και τώρα επιστρέφει. Μονόδρομος για τη Σπέτσια η νίκη, προκειμένου να μην υποχωρήσει και άλλο στη βαθμολογία, στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι με τον Ντι Κάρλο στον πάγκο έδειξε καλή εικόνα (2-0 τη Σαλερνιτάνα για το κύπελλο), οι φιλοξενούμενοι δεν είναι τόσο αποτελεσματικοί εσχάτως όσο στο ξεκίνημα της χρονιάς, καλή επιλογή δείχνουν τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 που επέλεξε ο DSuker και τα οποία δίνουν μέση απόδοση 2,12 στον Stoiximan .

2393. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΛΥΩΝ

Παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς η Βαλένθια μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, ακόμα και η ισοπαλία σε συνδυασμό με την ήττα της Γάνδης δεν αρκεί για τις νυχτερίδες. Για την τιμή των όπλων θα παίξει η Λυών η οποία δεν έχει ελπίδες ούτε για τη τρίτη θέση, παρόλα αυτά ένα γκολ μπορεί να το πετύχει, στο 1,83 προσφέρεται το αμφίσκορο στην Βet365.

2394. ΓΑΝΔΗ – ΖΕΝΙΤ

Η Γάνδη βρίσκεται μία ανάσα από το να γράψει ιστορία, καθώς το βράδυ της Τετάρτης επιθυμεί να γίνει ο πρώτος βέλγικος σύλλογος που προκρίνεται στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό θα το καταφέρει σίγουρα με νίκη, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας θα ελπίζει σε γκέλα της Βαλένθια κόντρα στη Λυών. Απέναντι της βρίσκεται η Ζενίτ, η μοναδική ομάδα που έχει κάνει το 5/5 στους ομίλους της διοργάνωσης και παρότι είναι βαθμολογικά αδιάφορη, κυνηγάει το απόλυτο για να βάλει το όνομά της σε ένα κλειστό γκρουπ μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ που έχουν καταφέρει το ίδιο. Η ανάγκη των γηπεδούχων θεωρούμε πως θα τους κάνει να πάνε το παιχνίδι κάπως συντηρητικά, τουλάχιστον μέχρι την ανάπαυλα. Για το λόγο αυτό θα προτιμήσουμε την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 2,10 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2395. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μόνο υπό προϋποθέσεις (να μην κερδίσει η Ρόμα τη ΜΠΑΤΕ) μπορεί η Λεβερκούζεν με νίκη επί της Μπαρτσελόνα να χτυπήσει την 2η προνομιούχο θέση προκειμένου να παίξει στη φάση των 16 για 3η σερί χρονιά. Το μόνο σίγουρο πως τα αμυντικά της προβλήματα θα φανούν και πάλι με την εστία της να έχει παραβιαστεί στη Γερμανία επί έξι συναπτά ματς και να έχει επιβεβαιώσει γενικά τοGG/over2,5 στα 4/5 προηγούμενα της ματς στον όμιλο. Ο Λουίς Ενρίκε θα κάνειrotationστη Μπαρτσελόνα (δεν ταξίδεψαν καν οι Ινιέστα και Πικέ) με τις περισσότερες αλλαγές να γίνονται στην άμυνα αφού μη διαθέσιμος είναι και ο Ντάνι Άλβες. Ο συνδυασμόςGG&over2,5 στο 1,80 του Stoiximan δείχνει μία καλή περίπτωση.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2396. ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Δεν πρόκειται να αδιαφορήσει στην Κροατία η Μπάγερν, ειδικά μετά την τριάρα από την Γκλάντμπαχ, έστω κι αν αγωνιστεί με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της. Ουραγός, αδιάφορη και πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στα πέντε είχε σταματήσει το κοντέρ στο Μόναχο. Αποκλειστικά από τα κέφια των Γερμανών εξαρτάται το αποτέλεσμα, μια χαρά μας φαίνεται το οver 3 στην Bet365 (2,025).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2397. ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μονόδρομος η νίκη για τη Ντιναμό Κιέβου, η οποία εδώ που έφτασε δύσκολα δε θα κατακτήσει τη δεύτερη θέση, καθώς εάν πάρει το τρίποντο κόντρα στη Μακάμπι, εξασφαλίζει και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρωταθλήτρια του Ισραήλ είναι η χειρότερη ομάδα των ομίλων, αφού είναι η μοναδική που δεν έχει πάρει ούτε βαθμό μετά από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Παρότι θα αγωνιστούν χωρίς τον κόσμο τους, οι Ουκρανοί αναμένεται να μπουν δυνατά στο ματς για να καθαρίσουν από νωρίς την πρόκριση και θεωρούμε πως θα ανοίξουν το σκορ πριν το 28΄, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 1,83 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2398. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Το παιχνίδι της χρονιάς για Ολυμπιακό και Άρσεναλ έφτασε. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού χρειάζονται νίκη, ισοπαλία ή ήττα με διαφορά ενός γκολ (αρκεί το σκορ να είναι χαμηλότερο του 2-3). Ωστόσο, απέναντι τους βρίσκεται μία ικανότατη –παρά τις απουσίες της- και πολύ έμπειρη ομάδα, με τον Αρσέν Βενγκέρ να γνωρίζει πως θα πρέπει πρωτίστως να διαφυλάξει τα νώτα του προκειμένου να ελπίζει, καθώς αν δεχτεί γκολ, τα πράγματα γίνονται ακόμα δυσκολότερα για τον ίδιο και τους «κανονιέρηδες». Περιμένουμε παιχνίδι με έντονη σκοπιμότητα από τους δύο προπονητές και το σκορ να ανοίγει μετά τα πρώτα 27΄ της αναμέτρησης, ενδεχόμενο που προσφέρεται σε απόδοση 1,83 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2399. ΡΟΜΑ – ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ

Παρά το παρατεταμένο ντεφορμάρισμά της, η Ρόμα κρατάει την τύχη στα χέρια της αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση. Με νίκη θα σφραγίσει το εισιτήριο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, δίχως να την απασχολεί το τι θα συμβεί στο Λεβερκούζεν. Ελπίδες πρόκρισης έχει και η ΜΠΑΤΕ, η οποία με διπλό θα συνεχίσει σίγουρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι «τζιαλορόσι» έχουν χρυσή ευκαιρία για να πανηγυρίσουν την πρόκριση μπροστά στο κοινό τους και παρά τις αυτοκτονικές τάσεις που εμφανίζουν παραδοσιακά, θεωρούμε πως τώρα δε θα χύσουν την καρδάρα με το γάλα. Χαμηλά ο άσος, όμως πιστεύουμε πως η ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά θα κλειδώσει τη νίκη-πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο, επιλογή που βρίσκεται σε απόδοση 1,85 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2400. ΤΣΕΛΣΙ – ΠΟΡΤΟ

Αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά για την πρόκριση από τον έβδομο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, αν τα πράγματα κυλήσουν φυσιολογικά στην Ουκρανία (δηλαδή νίκη της Ντιναμό Κιέβου επί της Μακάμπι). Τότε η Τσέλσι θα βολεύεται και με την ισοπαλία για να προκριθεί στους «16», ενώ η Πόρτο θα χρειάζεται τη νίκη και μόνο για να περάσει ως πρώτη μάλιστα (σε ενδεχόμενο Χ στην Αγγλία, σε τριπλή ισοβαθμία στους 11, περνάει πρώτη η Ντιναμό και δεύτερη η Τσέλσι). Μάλλον σε χαμηλό τέμπο θα πάει στην αρχή το ματς, με τους Πορτογάλους λογικά να παίρνουν τα ρίσκα τους στο δεύτερο ημίχρονο. Επιλογή μας το ειδικό στοίχημα στον Stoiximan για γκολ μετά το 28ο λεπτό της αναμέτρησης (2,12). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2291. ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ. – ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Aδιάφορο παιχνίδι αφού την Κυριακή η Κατόλικα έχασε από την Αουντάξ με 1-0 και ο τίτλος πήγε στην Κόλο Κόλο. Ο αγώνας έπρεπε να διεξαχθεί την Κυριακή, αλλά έγιναν σοβαρά επεισόδια και αναβλήθηκε. Πάμε παρακάτω.

2404. ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΟΥΡΑΚΑΝ

Επαναληπτικός τελικός για το Κόπα Σουνταμερικάνα, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και αν έχουν τα ίδια αποτελέσματα ακολουθεί παράταση και –αν χρειαστεί- πέναλτι.Στο 0-0 έμεινε το πρώτο ματς, παρότι η Ουρακάν είχε την πρωτοβουλία και θα μπορούσε να είχε πάρει ένα μικρό προβάδισμα. Η Σαντα Φε δεν έδειξε να έχει μεγάλη διαφορά από την αντίπαλο της και στο γήπεδο της μπορεί να πάρει την πολυπόθητη νίκη. Πιστεύουμε ότι θα δούμε ακόμα ένα κλειστό παιχνίδι, τοunder2,5 όμως στο 1,50 δεν έχει αξία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ