ΜΠΑΣΚΕΤ

Βασιλόπουλος: "Μου πήρε τρία χρόνια αλλά τα κατάφερα"

Βασιλόπουλος: "Μου πήρε τρία χρόνια αλλά τα κατάφερα"
INTIME SPORTS

Μετά από χρόνια αγώνα και δοκιμασιών, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος γνωστοποίησε ότι κατάφερε να αφήσει πίσω του το σοβαρό πρόβλημα με το γόνατο που αντιμετώπιζε.

Πριν από χρόνια θεωρούταν -και όχι άδικα- ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ και από τους παίκτες που θα στελέχωναν την Εθνική Ανδρών όμως τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε ήταν ο μεγαλύτερος εχθρός του.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος όμως δεν το έβαλε κάτω, έδειξε πνεύμα νικητή και αφού χρειάστηκε να υποβληθεί σε 5-6 χειρουργικές επεμβάσεις μπορεί να αισθάνεται πλέον πως έχει αφήσει οριστικά πίσω τον εφιάλτη.

"Μου πήρε μόλις τρία χρόνια να καταφέρω να κλείσω το γόνατό μου, γύρω στους 30 μήνες αποθεραπεία και 5-6 χειρουργεία!! Αλλά... αλλά... τα κατάφερα!! Σκέψου θετικά", έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο Facebook ο 30χρονος φόργουορντ.

Βασιλόπουλος: "Μου πήρε τρία χρόνια αλλά τα κατάφερα"

Πριν μερικές εβδομάδες ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος παράλληλα με την υποψηφιότητα του στην περιφέρεια Πειραιά, είχε συμφωνήσει να αγωνιστεί στην Α' ΕΣΚΑΝΑ και στον Ερμή Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ