Το Mini Movie του απίθανου LG AegeanBall Festival 2017

Το νησί της Σύρου, το "3 on 3" τουρνουά του Γιώργου Πρίντεζη, οι παίκτες, οι εκπλήξεις και ο αθλητικός πολιτισμός, όλα σε VIDEO, στο Mini Movie του απίθανου LG AegeanBall Festival 2017.

Το 2016 γεννήθηκε στη Σύρο ένας μπασκετικός παράδεισος, το LG AegeanBall Festival! Το 2017 το “παιδί” του Γιώργου Πρίντεζη μεγάλωσε!

Στο δεύτερο καλοκαίρι του το κορυφαίο 3×3 Τουρνουά της Ευρώπης αγκάλιασε και αγκαλιάστηκε από αστέρες του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου μπάσκετ, εκατοντάδες συμμετέχοντες και χιλιάδες φιλάθλους. Οι εικόνες του αθλητικού πολιτισμού, του φίλαθλου πνεύματος, της μεγάλης “οικογένειας” του μπάσκετ και της κοσμοπολίτικης πρωτεύουσας των Κυκλάδων ταξίδεψαν τηλεοπτικά όχι μόνο σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και σε Σερβία, Ισραήλ, ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία.

Το LG AegeanBall Festival γεννήθηκε ως όραμα από τον Γιώργο Πρίντεζη, για τη Σύρο! Πλέον αποτελεί έναν μοναδικό διεθνή θεσμό, για την Ελλάδα! Δείτε το απολαυστικό Mini Movie του LG AegeanBall Festival 2017 και ζήστε για λίγο τη μαγεία της συναρπαστικής διοργάνωσης…

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

BTS: Το νέο πορνό που σαρώνει το Ίντερνετ

Αυτό που ψάχνουν οι περισσότεροι σήμερα είναι η πορνογραφία πίσω από την πορνογραφία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24