ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέσσερις Ιάπωνες αποκλείστηκαν λόγω... αγοραίου έρωτα

Τέσσερις Ιάπωνες αποκλείστηκαν λόγω... αγοραίου έρωτα
EUROKINISSI

Η Ομοσπονδία μπάσκετ της Ιαπωνίας απέκλεισε από την αποστολή της ομάδας στους Πανασιατικούς Αγώνες τέσσερις παίκτες, επειδή πέρασαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (16/8) με γυναίκες.

Τέσσερις παίκτες της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ιαπωνίας αποφάσισαν να διασκεδάσουν λίγο παραπάνω στους Πανασιατικούς Αγώνες που φιλοξενούνται από τις 16 Αυγούστου μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου στην Τζακάρτα της Ινδονησίας. Και το πλήρωσαν ακριβά.

Οι Τακούγια Χασιμότο, Κέιτα Ιμαμούρα, Γιούγια Ναγκαγιόσι και Τακούμα Σάτο φέρονται να πλήρωσαν γυναίκες για να περάσουν το βράδυ μαζί τους μετά τη νίκη επί του Κατάρ την περασμένη Πέμπτη (16/8). Ωστόσο έγιναν... τσακωτοί και η Ιαπωνική Ομοσπονδία αποφάσισε να τους αποκλείσει από την αποστολή.

" Αισθάνομαι ντροπή", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής της ιαπωνικής αποστολής, Γιασουχίρο Γιαμασίτα, που αποκάλυψε ότι οι τέσσερις παίκτες συνάντησαν έναν ντόπιο, ο οποίος τους είπε για ένα μπαρ όπου θα μπορούσαν να γνωρίσουν γυναίκες. Οι Ιάπωνες αθλητές πήγαν στο μπαρ, έμειναν δύο ώρες εκεί και εν συνεχεία πήγαν με τις γυναίκες σε ένα κοντινό ξενοδοχείο, όπου πέρασαν μαζί τους όλο το βράδυ.

" Απολογούμαστε και σκοπεύουμε να δείξουμε στους παίκτες μας τη σωστή κατεύθυνση από εδώ και στο εξής. Οι παίκτες επέστρεψαν στην πατρίδα μας με δικά τους έξοδα. Οι αθλητές θα έπρεπε να είναι πρότυπα για την κοινωνία, όχι μόνο μέσα στους αθλητικούς χώρους, αλλά και σε άλλες περιστάσεις", πρόσθεσε ο Γιαμασίτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ