ΜΠΑΣΚΕΤ

Συμπαίκτης με τρεις πρώην "Έλληνες" ο Γκλεν Ντέιβις

Los Angeles Clippers forward Glen Davis reacts during the first half of Game 3 in a second-round NBA basketball playoff series against the Houston Rockets in Los Angeles, Friday, May 8, 2015. (AP Photo/Jae C. Hong)
Los Angeles Clippers forward Glen Davis reacts during the first half of Game 3 in a second-round NBA basketball playoff series against the Houston Rockets in Los Angeles, Friday, May 8, 2015. (AP Photo/Jae C. Hong) AP

Στην επαγγελματική λίγκα του Καναδά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκλεν Ντέιβις. Εκεί θα συναντήσει και τρεις παίκτες που πέρασαν από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ένας είναι και General Manager της ομάδας!

Στα 32 του χρόνια, λίγες εβδομάδες πριν τα 33α γενέθλιά του, ο Γκλεν Ντέιβις προσπαθεί ακόμη να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει μπάσκετ σε καλό επίπεδο. Το περασμένο καλοκαίρι συμφώνησε με τη Ζαντάρ, ταξίδεψε στην Κροατία, αλλά σχεδόν αμέσως αποχώρησε για... άλλες πολιτείες, είχε μείνει free agent και την Τετάρτη (5/12) βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Συμπαίκτης με τρεις πρώην "Έλληνες" ο Γκλεν Ντέιβις

O "Big Baby" συμφώνησε με την ομάδα Σεντ Τζον Ετζ που έχει έδρα στο Σεντ Τζον, την ανατολικότερη πόλη του Καναδά και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα NBL (National Basketball League of Canada). Εκεί θα συναντήσει τον 38χρονο πλέον Καρλ Ίνγκλις που είχε περάσει από την ΑΕΚ και έχει και τον ρόλο του General Manager (!) αλλά και τους Ντιέγκο Κάπελαν - Κιθ Ράιτ που είχαν αγωνιστεί στον Κολοσσό Ρόδου.

Λέτε να του πουν καλά λόγια για την Α1 και να τον δούμε στα μέρη μας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ