ΜΠΑΣΚΕΤ

Προχωρημένες επαφές του Παναγιώτη Γιαννάκη με κορυφαία ομάδα

Προχωρημένες επαφές του Παναγιώτη Γιαννάκη με κορυφαία ομάδα
MOTIONTEAM

Όλα όσα γνωρίζουμε για το συμβόλαιο που αλλάζει τα δεδομένα.

Έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με κορυφαία ομάδα είναι ο Δράκος του ελληνικού αθλητισμού, αν και το περιβάλλον του τηρεί προς το παρόν σιγή ιχθύος.

Αν και τα τελευταία χρόνια προτίμησε να απέχει από τον αθλητισμό, για τους δικούς του λόγους, ο Παναγιώτης Γιαννάκης ετοιμάζεται για το μεγάλο comeback. Ο Δράκος του ελληνικού μπάσκετ έχει τις τελευταίες μέρες μια πολύ δυνατή πρόταση στα χέρια του και σύμφωνα με πληροφορίες είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με κορυφαία ομάδα ώστε να επιστρέψει στο προσκήνιο.

Το περιβάλλον του τηρεί, προς το παρόν τουλάχιστον, σιγή ιχθύος και δεν διαρρέει λεπτομέρειες για την ομάδα του κορυφαίου επιπέδου και των εκατοντάδων χιλιάδων οπαδών, όμως φαίνεται πως είναι πια θέμα ημερών μέχρι να έρθει η επίσημη ανακοίνωση που θα επισημοποιήσει αυτή τη σπουδαία συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Γιαννάκης είναι πιο κοντά από ποτέ στη μεγάλη επιστροφή και παρά το γεγονός ότι δεν θέλει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες, λέγεται πως κάνει υπομονή ώστε να δώσει τα χέρια με αυτή την ομάδα, το όνομα της οποίας κρατάει το περιβάλλον του ως επτασφράγιστο μυστικό. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, σίγουρα όμως οι ανακοινώσεις θα προκαλέσουν αίσθηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ