ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Χάνει και Λαύριο ο Πέιν

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μία ίωση ταλαιπωρεί τον Έιντριαν Πέιν ο οποίος δεν θα παίξει ούτε στον εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με το Λαύριο (4/2, 15.30), ενώ ο ΚΙθ Λάνγκφορντ πήρε σήμερα (3/2) εξιτήριο.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με το Λαύριο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League, έχοντας δύο απόντες από τη σημερινή (3/2) προπόνηση.

Ο Ρικ Πιτίνο δεν μπορεί να υπολογίζει στον Έιντριαν Πέιν ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την ίωση που τον ταλαιπωρεί και δεν του επέτρεψε να παίξει ούτε στο εντός έδρας παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής (1/2) κόντρα στην Αναντολού Εφές. Ο Αμερικανός σέντερ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και θα πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα (4/2).

Από ίωση ταλαιπωρήθηκε και ο Κιθ Λάνγκφορντ ο οποίος πάντως πήρε σήμερα εξιτήριο (3/2), όμως βρίσκεται εκτός πλάνων λόγω της θλάσης που είχε υποστεί στον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο τον περασμένο Δεκέμβρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ