ΜΠΑΣΚΕΤ

Παίζουν για το Χαμόγελο του Παιδιού οι εργαζόμενοι των ΜΜΕ

Παίζουν για το Χαμόγελο του Παιδιού οι εργαζόμενοι των ΜΜΕ

Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παίζουν μπάσκετ για καλό σκοπό και σας καλούν να σταθείτε στο πλευρό του Χαμόγελου του Παιδιού. (VIDEO).

Το Final Four του πρωταθλήματος Τύπου της τρέχουσας σεζόν θα έχει φιλανθρωπικό, καθώς όσοι βρεθούν το Σαββατοκύριακο (4-5/5) στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αγίου Θωμά θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν στις προσπάθειες του Χαμόγελου του Παιδιού.

"Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παίζουν μπάσκετ για καλό σκοπό.

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μάιου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής και ο Κυπελλούχος μετά από μια συναρπαστική και γεμάτη εκπλήξεις αγωνιστική χρονιά

Εκτός όμως από τους αγώνες, το final4 θα έχει και φιλανθρωπικό σκοπό καθώς θα μαζευτούν τρόφιμα που θα δοθούν στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ , ενώ στις κερκίδες του γηπέδου θα βρεθούν τα παιδιά για να παρακολουθήσουν από κοντά γνωστούς αθλητές που έχουν φορέσει την φανέλα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ".

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΜΑΪΟΥ

Στις 10:30 ο Διαγωνισμός Τριπόντων

Στις 12:00 Α΄ Ημιτελικός ALPHA–Π. ΘΕΜΑ και στις 14:00 ο Β΄ Ημιτελικός: DPG–ΑΝΤΕΝΝΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΜΑΪΟΥ

10:00 ο Τελικός Κυπέλλου SDNA.GR–ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Στις 12:00 Παιχνίδι Φιλανθρωπικού Χαρακτήρα

Και στις 14:00 ο μεγάλος Τελικός Πρωταθλήματος

Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παίζουν μπάσκετ για καλό σκοπό και σας καλούν να βοηθήσετε φέρνοντας μαζί σας τρόφιμα που θα μοιραστούν στο Χαμόγελο του Παιδιού", αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ