Νικητές του πρώτου 3x3 Urban Legends οι Γερμανοί Der Stamm

Νικητές του πρώτου 3x3 Urban Legends οι Γερμανοί Der Stamm

Το πρώτο 3x3 Urban Legends της χρονιάς ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην πλατεία Πλυτά με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή περίπου 100 ομάδων και 400 αθλητών όλων των ηλικιών.

Στην Elite κατηγορία νικητές αναδείχθηκαν οι Der Stamm (Mostafa, Soliman, Williams & Mahfouz) από την Γερμανία κερδίζοντας στον τελικό τους Gastone (Δόξας, Πανδής, Κονιόρδος, Χιώτης) με σκορ 10-8. Οι δυο αυτές ομάδες είναι οι πρώτες που κέρδισαν την συμμετοχή τους στον τελικό του 3x3 Urban Legends (προκρίνονται οι δυο πρώτοι από κάθε διοργάνωση)!

 

Στην κατηγορία Amateur και ανάμεσα σε 28 ομάδες νικητές αναδείχθηκαν οι Los Cavalieros (Σεϊμένης, Σιφναίος, Καμάρας). Στις υπόλοιπες κατηγορίες έγιναν συγκλονιστικοί αγώνες με την συμμετοχή ομάδων συλλόγων κατά κύριο λόγο. Εκτός από τις ομάδες του οικοδεσπότη Αρίωνα, συμμετείχαν ομάδες από τους Αμπελόκηπους, το Κουκάκι, τον Αθηναϊκό, τον Ανταίο Κυψέλης, τον Θρίαμβο.

Το επόμενο ραντεβού του 3x3 Urban Legends έχει ορισθεί για τις 06-07/05 στα γήπεδα του Α.Ο. Αμπελοκήπων και οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ανοίξει τόσο στην επίσημη πλατφόρμα της FIBA για το 3x3 όσο και στο site των διοργανωτών.

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24